jasinek 5 905 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń Jak w temacie, może ktoś coś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 668 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń A co się odjaniepawliło? Wysłane przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 25 086 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń Ale że co, że zgubiłeś Janie? Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 5 901 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń Nie mógł się doczekać sezonu i kręcił kierownicą na sucho w garażu aż urwał 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 8 670 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń Bez tego nie możesz skręcać? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 5 901 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń Może ale tylko w lewo a Jasinek chciałby pojechać gdzieś dalej niż tylko wkoło komina Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 25 086 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń Może ale tylko w lewo a Jasinek chciałby pojechać gdzieś dalej niż tylko wkoło kominaWydaje mi się, że w obecnej sytuacji może skręcać tylko w prawo (takie czasy) i chłop po prostu chce to zmienić Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 4 573 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń 1 godzinę temu, ZWIERZ napisał: Bez tego nie możesz skręcać? Weź daj tego mecenasa od spawania i po sprawie 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 447 Zgłoś ten post Napisano 27 Styczeń (edytowane) @jasinek nie zazdroszczę wyboru tyle konretnych postów rozwiązujących problem A w przywitalni byłeś Edytowane 27 Styczeń przez coolluk 2 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 292 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń Jasiński za 7 dni zrobimy burzę mózgów i problem sam się rozwiąże. ride eat sleep repeat 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
jasinek 5 905 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń No dzięki chłopaki, wiedziałem że mogę liczyć na super odpowiedzi :-) 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 8 670 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń 20 godzin temu, ben napisał: Weź daj tego mecenasa od spawania i po sprawie Szkoda że zawiasę pociąłem. Było by jak znalazł. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 4 573 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń 5 godzin temu, ZWIERZ napisał: Szkoda że zawiasę pociąłem. Było by jak znalazł. Poszukujący byłby zadowolony 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach