coolluk 8 381 Zgłoś ten post Napisano 30 Marzec 175 skoku przedniego zawiasu to ja mam we freewindzie ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 460 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień Rewolucja już się dokonała. Japońscy producenci właśnie zaczęli przegrywać walkę o rynek motocykli. Producenci z Chin pod swoimi, lub zapożyczonymi markami, szturmują europejskie rynki i wszystko wskazuje na to, że ten szturm jest zwycięski. Chińska rewolucja na rynku – czy warto kupić motocykl wyprodukowany w Chinach? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
TataKazika 1 369 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień Natrafiłem na taką reklamę, motocykl ma być w cenie już od 37900 złotówek. Morini "X-CAPE" Ja nawet natrafiłem go po sąsiedzku i usiadłem patrząc na razie na jakość materiał wyglada całkiem dobrze. Ceny nie widziałem, na razie też fura nie odpala bo przyszło moto a nie przysłali kompa co by tam coś odblokować … ale ja się odblokuje i zarejestruje to będziemy testować Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 413 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień (edytowane) Linia jakaś znajoma... Kurde, na obrazkach ładny. Z "minusów", to przy wadze innych dwucylindrowych siedemsetek, 60 KM... No i co poniektórzy zaraz się dowalą, że koło 19 z przodu. Patrząc na te wszystkie wady, to brzmi jak dobry motor dla mnie Edytowane 21 Kwiecień przez xel Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 388 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień Podobny bardziej do tego ride eat sleep repeat 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 413 Zgłoś ten post Napisano 21 Kwiecień Kiedy ja o Morinim mówięWytapatalkowane z magicznego pudełka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 25 347 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień Kiedy ja o Morinim mówięWytapatalkowane z magicznego pudełka.Masz niebywałe szczęście, że nie ma tu na forum zagorzałych kateemiarzy, bo zjedliby Cię za to porównanie tego czegoś do tak kultowego ktma Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 413 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień Hyhyhy, napisałem, że moim zdaniem linia podobna, na tym podobieństwa się kończą Na szczęście nasi kateemiarze jeżdżą na 390-tkach i rzadko wchodzą na forum Wytapatalkowane z magicznego pudełka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 103 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień Masz niebywałe szczęście, że nie ma tu na forum zagorzałych kateemiarzy, bo zjedliby Cię za to porównanie tego czegoś do tak kultowego ktma Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu TapatalkaNo właśnie, gdzie jest@alik Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 388 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień No właśnie, chłopa z 10 lat nie widziałem.ride eat sleep repeat Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 103 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień Z takiego jednego portalu na f wynika że jest w Himalajach obecnie Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 388 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień U Harrego z Tybetu zapewne ride eat sleep repeat Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 103 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień @alik jak żywy Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 460 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień Założył własną sektę? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 103 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień Nie znasz człowieka Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 460 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 1 minutę temu, Pawel napisał: Nie znasz człowieka Zapewne, dlatego napisałem to jako na plus bo daleki jestem od wspierania wszelkich wielkich religii. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 460 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień Motovoyager na premierze Moto Morini w Polsce. O marce stało się głośno kilka tygodni temu, wraz z informacją o powstaniu oficjalnego przedstawiciela Moto Morini w Polsce. Obecnie w ofercie znajdują się trzy maszyny: Seiemmezzo w wersjach STR i SCR oraz X-Cape. Ten ostatni jest przedstawicielem bijącej rekordy sprzedaży klasy ADV i zdołał już zyskać grono wiernych fanów, nie tylko w słonecznej Italii. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 413 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj Z fejsbuka Adv Academy: Cytuj Moto Morini X-Cape - dzięki uprzejmości Ratka-Motocykle z Mikołowa mieliśmy okazję przetestować go na szkoleniu na torze w Krakowie. Motocykl zaskakuje. Jest zgrabny, wydaje się być solidnie wykonany, np przyciski na kierownicy są ergonomiczne i przyjemne w dotyku. Ładny wyświetlacz i prosta obsługa menu. Silnik ma moc 60 KM, jest łagodny, brzmi przyzwoicie ale generuje trochę wibracji. Hamulce Brembo z przewodami w oplocie są skuteczne i dozowalne. Zawieszenie Marzocchi i Kayaba z regulacją. Nie było czasu się pobawić ustawieniami ale sama możliwość zaskakuje . Motocykl dobrze się składa i przyjemnie prowadzi w zakręcie. Nie jest to terenówka, prześwit jest niewielki, brak jest płyty i handbarów. Ale ma tryb jazdy off-road z wyłączanym abs na tylnym kole. Motocykl jest niewielki ale pozycja jest wygodna. Siedzisko nisko zamocowane, miękkie i nie miniaturowych rozmiarów - ucieszy osoby poniżej 175cm. Ochrona przed wiatrem ok. Cena około 39 tys zł z szprychowanymi, bezdentkowymi kołami. Można się tym motocyklem przejechać w Mikołowie w wspomnianym salonie i serwisie Ratka Motocykle. 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 8 238 Zgłoś ten post Napisano 2 Lipiec A tu ciekawostka https://www.triumphmotorcycles.pl/bikes/classic/scrambler-400-x/scrambler-400-x-2024 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach