xel 3 363 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty Czołgiem, mam na spylenie stelaż do oryginalnych kufrów dla Twina/osiemsety. Tu fotki: https://photos.app.goo.gl/fsaw7vug2dkhVCtt9 Bez słynnych grzybków. 250 PLN. Odbiór osobisty Kraków albo i wysyłka paczkomatem. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 24 988 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty No to się Vengosh trochę.. choć w sumie finalnie znalazł, chyba za takie same pieniądze spóźniłeś się z tydzień, bo właśnie tego szukał Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 363 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty @Vengosh10, nie potrzebujesz drugiego? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 24 988 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty [mention=88]Vengosh10[/mention], nie potrzebujesz drugiego? Po tym zakupie by potrzebował drugiego.. ale motoru Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 454 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty 1 godzinę temu, xel napisał: Bez słynnych grzybków A co zrobiłeś z grzybkami w stelażu górnym zgilotynowanowałeś? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 363 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty Ususzyłem, zrobiłem napar i wypiłem. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 454 Zgłoś ten post Napisano 19 Luty Godzinę temu, xel napisał: Ususzyłem, zrobiłem napar i wypiłem. Barbarzyńca! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Vengosh10 13 025 Zgłoś ten post Napisano 20 Luty Ja za 250.to z grzybkami dostałem . Tydzień temu szarpałbym jak Reksio szynkę ale już dostałem.Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka 1 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 363 Zgłoś ten post Napisano 21 Luty Cóż, miałem pół roku, żeby wystawić na sprzedaż, to tak sprawnie ogarnąłem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach