Pawel 51 623 Zgłoś ten post Napisano 28 Luty https://swiatmotocykli.pl/motocykle/regional-adventure-trails-legalny-offroadem-przez-polske/?amp=1 Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 322 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec Niestety trzeba miec facebook żeby się dodać do grupy - później masz kod zaproszenia .... ufff A później już tylko z górki : Próbuje przebrnąć ... @Pawel nie żebym podpuszczał ale przydałoby się mieć tam swojego admina Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 623 Zgłoś ten post Napisano 1 Marzec 23 minuty temu, coolluk napisał: @Pawel nie żebym podpuszczał ale przydałoby się mieć tam swojego admina Masz moje poparcie 1 1 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 322 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 3 dzień oczekuję na dołączenie do grupy - nie ma lekko :P Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Omis Hodża 1 131 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec Dostaniesz dostęp jak udostępnisz swoje tracki. Nie ma nic za darmo. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 322 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 33 minuty temu, dziunek69 napisał: Dostaniesz dostęp jak udostępnisz swoje tracki. Nie ma nic za darmo. no jak udostępnie jak nie mogę się zalogować Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 24 987 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec no jak udostępnie jak nie mogę się zalogować Być może nie jesteś godzien Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 287 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec Pamiętaj najpierw ładnie się przywitaj. Niech wiedzą skąd przyszedłeś. ride eat sleep repeat 2 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 322 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec Być może nie jesteś godzien Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu TapatalkaMoże być …Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 8 659 Zgłoś ten post Napisano 2 Marzec 5 godzin temu, coolluk napisał: 3 dzień oczekuję na dołączenie do grupy - nie ma lekko :P Nie przejmuj się, mnie na forum triumpha .... no to wróciłem tu z podkulonym ogonem 3 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 322 Zgłoś ten post Napisano 3 Marzec 12 godzin temu, ZWIERZ napisał: Nie przejmuj się, mnie na forum triumpha .... no to wróciłem tu z podkulonym ogonem Ja mnie uczyli w pracy - lepsze jest wrogiem dobrego 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 322 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec Pierwsza trasa wyznaczona poddaje się weryfikacji Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Omis Hodża 1 131 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec Jak wygląda taka weryfikacja? Jadą po twoich śladach? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 623 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec Z lesniczym, partolantem i sokistą Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 1 982 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec I sygnalistą 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 51 623 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec Sygnalista to młody siux na wymianie z erazmusa Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 322 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec Dajcie spokój tam jest bardzo skomplikowany algorytm to nie są proste rzeczy Kartograf , zwiadowca , i ekipa sprawdzająca legalność dróg Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
TataKazika 1 359 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec Poważna sprawa… tak zachęciłeś że też się zgłosiło na ochotnika… i czekam czy mnie będą chcieć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 322 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec Poważna sprawa… tak zachęciłeś że też się zgłosiło na ochotnika… i czekam czy mnie będą chcieć Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkTy sie tam pilnuj bo admin nie śpi Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
PawelS 0 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec Też czekam na przyjęcie do grupy. Nie wiem czemu to tyle trwa. Czekają na weryfikację ze skarbówki czy co.... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 7 322 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec Zrobiliśmy ostatnio trasę nad Dzierżno - niezweryfikowana i w takich tam widzę potencjał - czekam na dostęp do autostrad to mnie interesuje Wysłane z pełną mocą za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach