Daniel85 4 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2023 Witam,jestem Daniel ,wprawdzie nie mam bmw tylko aprilia ale motor bardzo podobny,motor kupiłem nie sprawny i przygotowuję go do długich wypadów po szutrach,pozdrawiam wszystkich Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 723 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2023 Witaj ride eat sleep repeat Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 079 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2023 Cześć, dobry Rotax nie jest zły Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 464 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2023 Hej, hej witam z niedalekiej okolicy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rutkos 8 313 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2023 Powitać z Wrocka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2023 Cześć. Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 9 742 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2023 witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 787 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2023 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 339 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec 2023 cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 248 Zgłoś ten post Napisano 8 Marzec 2023 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 039 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2023 Cześć. Taka delikatna uwaga, motocykl nie motor. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2023 SiemaWysłane z błota Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 464 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2023 1 godzinę temu, Mario 6na9 napisał: Taka delikatna uwaga, motocykl nie motor. Niejaki wrocławski językoznawca twierdzi, że jednak się mówi... Cytuj J.M.: W moim dzieciństwie wczesnym było jasne, że się mówiło „jazda na motorze”. Tak, jak się jeździło autem. Dzisiaj to auto już wycofało się prawda? Najwyżej jakieś tam autko można kupić dziecku. Ale w języku dorosłych jak ktoś chce – teraz powiem językiem młodzieżowym – „zaszpanować”, to on nie powie, że on ma nowe auto – on powie: „ja mam nowy samochód”. I podobnie jest z tym motocyklem. Ja bym powiedział, że motocykl nie jest tak obowiązujący w momencie, kiedy ja chcę „zaszpanować”, że znowu użyję tego młodzieżowego określenia, jak samochód czy wóz, ale „motor” jest określeniem dużo bardziej potocznym. Słowo motor jest jednak ciągle poprawnym określeniem motocykla w polszczyźnie mniej fachowej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 039 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2023 Słowo motor jest jednak ciągle poprawnym określeniem motocykla w polszczyźnie mniej fachowej. Panie KaeS my jesteśmy fachowcami 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 464 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2023 (edytowane) 8 minut temu, Mario 6na9 napisał: Słowo motor jest jednak ciągle poprawnym określeniem motocykla w polszczyźnie mniej fachowej. Panie KaeS my jesteśmy fachowcami Co niektóre tu fachowcy twierdzą, że istnieje jakiś tam wał Cardana Edytowane 9 Marzec 2023 przez KaeS Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 039 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2023 4 minuty temu, KaeS napisał: To czemu, co niektóre tu fachowcy twierdzą, że istnieje jakiś tam wał Cardana? Ja mam łańcuch i w ogóle mnie to nie interesuje Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 464 Zgłoś ten post Napisano 9 Marzec 2023 9 minut temu, Mario 6na9 napisał: Ja mam łańcuch i w ogóle mnie to nie interesuje Widziałem, potwierdzam i ten bileter w Szkodrze też go widział 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 3 122 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec 2023 Witaj!!! Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 698 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2023 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
kordi 164 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2023 Witam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach