MrQuinchinson 25 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2023 Siemanko 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2023 A coś więcej o sobie? Kilka zdań, jakiś życiorys, plany na przyszłość, plany na swój wkład w forum, jakieś zdjęcie, coś? Siema 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 27 233 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2023 A coś więcej o sobie? Kilka zdań, jakiś życiorys, plany na przyszłość, plany na swój wkład w forum, jakieś zdjęcie, coś? Siema Przynajmniej zdjęcia potrafi od razu wstawiać wystarczy Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 4 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rutkos 8 488 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2023 Powitać z Wrocka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
MrQuinchinson 25 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2023 Dobra ale na waszą nie odpowiedzialność: Tak na dobrą sprawę to moja moto przygoda zaczeła się w zeszłym roku za sprawą dwóch kumpli. Jednego znałem z woodstocków , a drugi miał 125kę. Później pojawił się inny gitarowy kolega który pomógł mi trochę ze stojącym w garażu zaniedbanym do reszty krosem niebagatelnej pojemności 124cm3. Znajomy chciał mnie zajarać choperami i troche zacząłem sie ogarniać o co w tym wszystkim chodzi. Ogólnie wyszło tak że nie warto zaczynać od dużych pojemności, więc klasycznie miał być shadow 750 z 85' w sumie spoko maszyna, nie wyglądał źle, nawet niektóre zrobione zachęcały do spakowania plecaka i wjo, ale potem zacząłem szukać w nowszych aż tu nagle zupełnie nie spodziewanie pojawia sie shadowka ace 750 z 98, nowsza, ładniejsza, już cruiserowe klimaty i wtedy pierwsze dylematy, ta stara więcej koni ,ta nowsza ładniejsza. Pojawia się pytanie gdzie ja w ogóle chce jeździć? Odpowiedź przychodzi jak by natychmiastowo, że na asfalt koło na góry nogi. Gdzieś między tym wszystkim jest ichty boots i jednak myśl że nie wszędzie dojadę z niskim zawieszeniem. Nie wiedzieć jak? Na yt trafiam na gościa od żółtego dziobaka I historia zaczyna się układać w całość. Gska wydaje się wyposrodkowaniem mojej wiedzy I umiejętności ale tak że daje ogromne możliwości swiato poznawcze. Plany.. Plany są takie że by ją wreszcie kupić I zacząć jeździć, doposażyć, spakować I ruszyć przed siebie. Czas I finanse powiedzmy ogarnięte. Ideałem byłby dla mnie Dakar po lifcie z tym fajnym bajerem automatycznie Smarujacym łańcuch. Witam wszystkich obecnych tu miłośników szeroko rozumianej wolności jaka dają nam te maszyny. 14 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 11 059 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2023 Zamiotłeś system. Takiego przywitania to najstarsi górale nie pamiętają. Gdzie Jarek się ja pytam? Zatem: Witaj MQ! 7 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 465 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2023 Hej, hej 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 12 042 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2023 Witamy.ride eat sleep repeat 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 536 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2023 Witaj 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotreo 3 030 Zgłoś ten post Napisano 11 Marzec 2023 CzeWysłane na Berdyczów... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 911 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2023 Witaj 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KASKADER MARIO 8 338 Zgłoś ten post Napisano 12 Marzec 2023 Cześć. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
jasinek 6 223 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec 2023 Witaj 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 13 469 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec 2023 Cześć 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 13 Marzec 2023 Dnia 10.03.2023 o 20:37, ZWIERZ napisał: Zamiotłeś system. Takiego przywitania to najstarsi górale nie pamiętają. Gdzie Jarek się ja pytam? Zatem: Witaj MQ! widzisz? Wystarczyło poprosić 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 3 441 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec 2023 Witaj!!! Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 688 Zgłoś ten post Napisano 15 Marzec 2023 Czołem! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 758 Zgłoś ten post Napisano 24 Marzec 2023 Siemka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
kordi 166 Zgłoś ten post Napisano 7 Kwiecień 2023 Witaj. Szukaj dobrego egzemplarza motocykla, automatyczne smarowanie "se dołożysz" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
MrQuinchinson 25 Zgłoś ten post Napisano 9 Czerwiec 2023 Mam co chciałem ale dalej na obczyźnie siedze. Nie wiedziałem gdzie napisać więc kontynuuję wątek. Przydały by się jakieś szkolenia. Będę w Polszy końcem miesiąca. Czy ktoś byłby tak uprzejmy udzielić mi jakichś wskazówek? Można się na TET ce spotkać. W każdym razie witam ponownie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach