grinsen 5 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec Do oddania Canyon Sakwy Enduro Cena na półce w sklepie 350, oddam nowe za 300. Niestety są dla mnie za małe do spakowania się na dłuższy wyjazd /po próbach pakowania się na sucho okazało się że brakuje 3 sztuki więc nawet nie leżały na motocyklu/ ale do latania po krzakach czy podjechanie po cos na miasto - świetne. Gdyby ktoś był zainteresowany - PRIV lub dobosz.pawel /małpa/ gmail.com Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 25 347 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec Jakaś fotka? Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 460 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec Godzinę temu, dakarowy napisał: Jakaś fotka? http://kobi-sklep.pl/pl/p/Canyon-Sakwy-Enduro/765 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 25 347 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec http://kobi-sklep.pl/pl/p/Canyon-Sakwy-Enduro/765Czy ja prosiłem o fotkę ze sklepu? Czy ja nie umiem używać internetu? .. chyba zamknę lodówkę Moja matematyczka już ponad 30 lat temu mówila, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.. wtedy jej nie rozumiałem Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 460 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec 2 minuty temu, dakarowy napisał: Czy ja prosiłem o fotkę ze sklepu? Czy ja nie umiem używać internetu? .. chyba zamknę lodówkę Moja matematyczka już ponad 30 lat temu mówila, że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu.. wtedy jej nie rozumiałem Hmmm a jaki ma związek faszyzm z nadgorliwością? Ktoś głupi to wymyśli a reszta powtarza... to tak jakby zestroić sobą: - Jonhy Walker jest gorszy od zoofilii, - kiepska impreza jest gorsza od gwałtu zbiorowego, - tygodniowa sraczka jest gorsza od raka prostaty. Chciałeś fotki i je dostałeś, co za różnica skąd i od kogo. Danielu drogi, czy Ty strzelasz, czy do Ciebie strzelają jeden huk!.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 8 819 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec Wszystko w porządku Sławku? 3 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 460 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec Jak najbardziej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 8 819 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec To git. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach