Marcin_Krk 2 619 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2023 Bo Cię stać 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 161 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2023 Słuszna racja Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 582 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2023 Marzne nad polskim morzem bo lubie Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkW dół z Lovcen do Kotoru, im niżej tym ciepłej. Kiedyś z@dakarowy@WINO@dawid650@Piotrusz a tero autem. Też lubię Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 7 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dziadek 7 026 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2023 czasem ciężarówkiem 16 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 534 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień 2023 Super!taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Omis Hodża 1 365 Zgłoś ten post Napisano 24 Sierpień 2023 (edytowane) Trochę zardzewiałego złomu napatoczyło się pod nogi. Jakieś prądnice czy coś, widać stojan i jakie to wielkie. Rufa powoli ulega biodegradacji. Wąski dziób zadziwia ale coś te fale musi przecinać. To jest kawałek silnika, brakuje wału turbiny parowej. Nazywa się to ORP Wicher II, stoi przy porcie wojennym na Helu. Władysławowo od strony wejścia do portu wieczorową porą. Północne Krupówki. Jest w końcu coś z żelbetonu! Na każdym poziomie fajne wystawy a jedna poświęcona "Znaczy Kapitanowi" czyli Karol Olgierd Borchardt. Czytałem tą książkę za szczeniaka, do tej pory pamiętam tekst - "Wsie handszpaki połamał...." Marynistyka pełną gębą napisana z jajem. Edytowane 24 Sierpień 2023 przez Omis Hodża 11 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 161 Zgłoś ten post Napisano 25 Sierpień 2023 On napisał książkę ale nie o sobie , Znaczy Kapitan to Mamert Stankiewicz. Czytał ? pisze że czytał może zapomniał Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Omis Hodża 1 365 Zgłoś ten post Napisano 25 Sierpień 2023 Gdzie napisałem, że o sobie pisał....? Cholera to brzmi jakbym tak sądził..., masz rację. Pisał nie o sobie, opisał "znaczy kapitana". 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 785 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2023 Znajdź Polski wątek.ride eat sleep repeat 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 372 Zgłoś ten post Napisano 16 Wrzesień 2023 Polskim wątkiem byłeś Ty 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 175 Zgłoś ten post Napisano 17 Wrzesień 2023 9 godzin temu, Jezier napisał: Znajdź Polski wątek. ride eat sleep repeat Górna półka, po środku (no może tak bardziej po prawej), ZUBRÓWKA (bison brand vodka) - seria limitowana 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
jasinek 6 138 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2023 Dnia 17.09.2023 o 09:58, ZWIERZ napisał: Górna półka, po środku (no może tak bardziej po prawej), ZUBRÓWKA (bison brand vodka) - seria limitowana Żubrowe oko u Zwierza 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 372 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2023 Pięć lat w Białowieży, czuję żubrówkę na odległość. 6 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2023 A półka niżej na godzinę piątą od Żubra to nie Belvedere? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 175 Zgłoś ten post Napisano 3 Październik 2023 7 godzin temu, Seb napisał: A półka niżej na godzinę piątą od Żubra to nie Belvedere? piątą czy siódmą? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2023 Dnia 3.10.2023 o 18:35, ZWIERZ napisał: piątą czy siódmą? racja, sprawdzałem Twą czujność... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 175 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2023 Dnia 3.10.2023 o 10:53, Seb napisał: A półka niżej na godzinę piątą od Żubra to nie Belvedere? No to się nad nią zastanawiałem. Ale Belweder ma inny korek, nie zakrętkę. Chyba że to jest jakiś pierwszy wypust , taki "przedlift". to wtedy by pasowała. 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 5 Październik 2023 2 minuty temu, ZWIERZ napisał: No to się nad nią zastanawiałem. Ale Belweder ma inny korek, nie zakrętkę. Chyba że to jest jakiś pierwszy wypust , taki "przedlift". to wtedy by pasowała. tak tak, sam wzór na butelce też jest inny, ale sam kształt itp pasuje albo do Chopina, albo do Belvedera. Może tak jak mówisz, przedlift jakiś 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 785 Zgłoś ten post Napisano 7 Październik 2023 To faktycznie może być belvedere. Gratuluję spostrzegawczości. Mnie chodziło o żubrówkę.Rozwiązaliście zatem zadanie z gwiazdką.Pochwała wzrokowa. ride eat sleep repeat 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2023 To faktycznie może być belvedere. Gratuluję spostrzegawczości. Mnie chodziło o żubrówkę.Rozwiązaliście zatem zadanie z gwiazdką.Pochwała wzrokowa. ride eat sleep repeatCoś jeszcze mamy znaleźć? Tylko daj coś trudnegoWysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 785 Zgłoś ten post Napisano 10 Październik 2023 Logikę w kobiecej "logice". ride eat sleep repeat 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2023 Logikę w kobiecej "logice". ride eat sleep repeat Za trudne Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 436 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2023 14 godzin temu, Jezier napisał: Logikę w kobiecej "logice". 2 godziny temu, Seb napisał: Za trudne Nobla nie będzie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 175 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2023 21 godzin temu, Jezier napisał: Logikę w kobiecej "logice". ride eat sleep repeat Dawaj fotę, od czegoś trzeba zacząć. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 372 Zgłoś ten post Napisano 11 Październik 2023 (edytowane) Dnia 10.10.2023 o 20:28, Jezier napisał: Logikę w kobiecej "logice". 12 godzin temu, Seb napisał: Za trudne 2 godziny temu, ZWIERZ napisał: Dawaj fotę, od czegoś trzeba zacząć. Znaczy się fotę Kaśki, albo lepiej kilka fotek w różnych sytuacjach. Pomożemy, z twarzy dużo można wyczytać Edytowane 11 Październik 2023 przez Mario 6na9 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach