Marcin_Krk 2 036 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień Bo Cię stać 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 077 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień Słuszna racja Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 52 103 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień Marzne nad polskim morzem bo lubie Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkW dół z Lovcen do Kotoru, im niżej tym ciepłej. Kiedyś z@dakarowy@WINO@dawid650@Piotrusz a tero autem. Też lubię Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 7 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dziadek 6 674 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień czasem ciężarówkiem 14 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 8 238 Zgłoś ten post Napisano 14 Sierpień Super!taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Omis Hodża 1 221 Zgłoś ten post Napisano 24 Sierpień (edytowane) Trochę zardzewiałego złomu napatoczyło się pod nogi. Jakieś prądnice czy coś, widać stojan i jakie to wielkie. Rufa powoli ulega biodegradacji. Wąski dziób zadziwia ale coś te fale musi przecinać. To jest kawałek silnika, brakuje wału turbiny parowej. Nazywa się to ORP Wicher II, stoi przy porcie wojennym na Helu. Władysławowo od strony wejścia do portu wieczorową porą. Północne Krupówki. Jest w końcu coś z żelbetonu! Na każdym poziomie fajne wystawy a jedna poświęcona "Znaczy Kapitanowi" czyli Karol Olgierd Borchardt. Czytałem tą książkę za szczeniaka, do tej pory pamiętam tekst - "Wsie handszpaki połamał...." Marynistyka pełną gębą napisana z jajem. Edytowane 24 Sierpień przez Omis Hodża 11 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 077 Zgłoś ten post Napisano 25 Sierpień On napisał książkę ale nie o sobie , Znaczy Kapitan to Mamert Stankiewicz. Czytał ? pisze że czytał może zapomniał Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Omis Hodża 1 221 Zgłoś ten post Napisano 25 Sierpień Gdzie napisałem, że o sobie pisał....? Cholera to brzmi jakbym tak sądził..., masz rację. Pisał nie o sobie, opisał "znaczy kapitana". 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 388 Zgłoś ten post Napisano sobota o 22:25 Znajdź Polski wątek.ride eat sleep repeat 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 6 218 Zgłoś ten post Napisano sobota o 22:50 Polskim wątkiem byłeś Ty 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 8 819 Zgłoś ten post Napisano niedziela o 07:58 9 godzin temu, Jezier napisał: Znajdź Polski wątek. ride eat sleep repeat Górna półka, po środku (no może tak bardziej po prawej), ZUBRÓWKA (bison brand vodka) - seria limitowana 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
jasinek 5 960 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 10:18 Dnia 17.09.2023 o 09:58, ZWIERZ napisał: Górna półka, po środku (no może tak bardziej po prawej), ZUBRÓWKA (bison brand vodka) - seria limitowana Żubrowe oko u Zwierza 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 6 218 Zgłoś ten post Napisano poniedziałek o 12:14 Pięć lat w Białowieży, czuję żubrówkę na odległość. 5 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach