żeglarz 1 042 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2023 Pozdrowko z Mamer! Mamrów? Mamerów? 12 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 464 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2023 5 minut temu, żeglarz napisał: Pozdrowko z Mamer! Mamrów? Mamerów? Z nad Mamr. Dziękuję za pozdrowienia. Czuwaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 540 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2023 1 godzinę temu, żeglarz napisał: Pozdrowko z Mamer! Mamrów? Mamerów? Póki nie pozdro z mamra, to wszystko jedno 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 422 Zgłoś ten post Napisano 25 Kwiecień 2023 Po co Ci te lejce? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
żeglarz 1 042 Zgłoś ten post Napisano 27 Kwiecień 2023 Po co Ci te lejce? Kuń wyrywny straśnie... 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 383 Zgłoś ten post Napisano 2 Maj 2023 No nie samymtaptarapta 6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 3 Maj 2023 No nie samym...Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka 6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Omis Hodża 1 360 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2023 (edytowane) Śluzujemy Kawałek bunkra znaleziony, więc jest zajeciście. Do tego Beata z Albatrosa się przysiadła. Tu polecam wędzarnię ryb, zawsze na świeżo, zawsze smacznie. Nie samym motongiem się żyje. Edytowane 8 Maj 2023 przez Omis Hodża 7 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 383 Zgłoś ten post Napisano 8 Czerwiec 2023 No nie samymWysłane z mojego Armor X10 Pro przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 266 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2023 Pozdrowienia z Hollental i Zugspitze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 12 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
7Greg 115 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2023 Brawo Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 916 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec 2023 Czad Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Omis Hodża 1 360 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2023 (edytowane) Orzesz ty orzeszku, EFEKT HALLO!!! Wracaj już do kraju z tej Bawarii bo drażnisz me oczy. Edytowane 9 Lipiec 2023 przez Omis Hodża Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
BrunoJ 1 005 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 2023 Szczęściarz. Na początku czerwca, mimo wspaniałej pogody Zugspitze siedziało w chmurach i trzeba było się zadowolić sąsiednimi pagórkami. Wg kamerki ze szczytu widoczność 20m i prze-zimno (w dolinach było prawie 30st, ja na szczytach poślednich poniżej 2tys miałem może 20) i trochę szersza perspektywa z innego miejsca (Zugspitze w głębi po środku) I jeszcze inny widoczek. Generalnie jest gdzie pochodzić po okolicy. 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Omis Hodża 1 360 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2023 (edytowane) Witamy w Wenecji: Jeżeli ktoś wierzy, że kościół jest cacy to proszę. Wszystkie kolumny marmurowe są kradzione, 4 konie stojące na fasadzie również. W zasadzie cała rozbudowa bazyliki jest ze skradzionych elementów. Nie mniej robi wrażenie. Nocą na Grande Canal. Arsenał. Widoczki z 90mnpm. Grande Canal za dnia. Polska podbija Wenecję. Brygada RR. Most westchnień, wzdychali na nim więźniowie przechodząc na lewo do więzienia. Wiadomo na most Rialto należy iść. I na koniec walka z systemem. Uwaga: w każdej jednej restauracji czy trattorii doliczają tzw. "coperto" średnio 3 ojro od osoby, za samo to że zasiądziesz do stolika. Ceny kosmos, ale można wyżywić się tanio jeżeli zjesz na stojąco lub pizze na wynos. Są sklepy gdzie kupisz tanio i na wypasie. Tylko trzeba szukać, np młode winko nalewane z kranika do butelek 1l lub 3,5l w cenie 0,79 ojro za litr - poezja. Edytowane 26 Lipiec 2023 przez Omis Hodża 9 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 390 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2023 Tu też ładnie nie byłem, nie będę, ale też ładnie Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 383 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2023 To my gdzieś w nie tak dalekiej okolicy, choć inny kraj 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 383 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2023 Prawie jak Wenecja... Chioggia... Polecam taptarapta 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 916 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2023 Jedz na kajaki mówili, będzie fajnie mówili Wysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 098 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2023 Nie było?!! Zmień ekipę 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 916 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2023 Mamgart i bunkryWysłane z mojego SM-G780F przy użyciu Tapatalka 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 146 Zgłoś ten post Napisano 31 Lipiec 2023 (edytowane) Odnośnie Wenecji i dojazdu do niej - najlepszy jest pociąg i nie są to nasze biedne TLK tylko ich włoski odpowiednik Trennitalia . Pociągi są czyste wygodne klimatyzowane i jeżdżą co godzinę lub częściej , polecam . To piętrowe po prawej leci 150 na godzinę i wykłada się w zakrętach jak prawdziwe Pendolino , nie to nasze kryzysowe zubożone . Chioggia w okresie żałoby po pewnym panu od bunga - bunga Rosolina Mare i pojazd dość we Włoszech popularny : Włoski kurort wieczorową porą - przed sezonem ale i tak jak na czerwiec to pustki zupełne Na koniec coś "motocyklicznie" - promocja na Ducati najlepsza jest w Italii - 20 euro i mam , tylko nie wiem jaki to ma silnik v2 czy v4 Edytowane 31 Lipiec 2023 przez mario2007 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 369 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2023 @mario2007 foty jakby nie palą się 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 146 Zgłoś ten post Napisano 1 Sierpień 2023 Wiem , Googla użyłem i nic nie widać . Będzie moment to poprawię. Niepoprawialne bo pisałem na kompie. Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Nie potrafię tego zedytować , zdjęcia poniżej. 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 266 Zgłoś ten post Napisano 10 Sierpień 2023 Marzne nad polskim morzem bo lubie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach