JacekJ 8 860 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj Heja znajomym i nowym znajomym, ktorych jeszcze nie poznałem. Widzę, że żyjecie, a ponieważ ja też jeszcze żyję, to może uda mi się czasem zajrzeć. 7 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 8 483 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj Oj dawno kolegi nie byłotaptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 474 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj Siema, pierwsza okazja za 2 tyg w Bieszczadach.ride eat sleep repeat 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 811 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj Heja znajomym i nowym znajomym, ktorych jeszcze nie poznałem. Widzę, że żyjecie, a ponieważ ja też jeszcze żyję, to może uda mi się czasem zajrzeć. Oho, zmiany widzę - wcześniej nie używałeś emotek, a tu proszę, usmieszek Wysłane z północy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 9 230 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj Są tu tacy co się drugi raz witają - pewnie ku przestrodze co na to @Jarek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 22 512 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj Godzinę temu, coolluk napisał: .... co na to @Jarek Miło Cię widzieć po przerwie JackuJ 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 9 230 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj Kulturalny młody człowiek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JacekJ 8 860 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2 godziny temu, Jarek napisał: Miło Cię widzieć po przerwie JackuJ Parę tygodni, a jakby lata minęły... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 6 430 Zgłoś ten post Napisano 10 Maj Cześć Jacek. Pewnie tak długo Cię nie było bo koniecznie chciałeś się przywitać o 00. 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JacekJ 8 860 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj Dnia 10.05.2023 o 16:44, Mario 6na9 napisał: Cześć Jacek. Pewnie tak długo Cię nie było bo koniecznie chciałeś się przywitać o 00. Robiłem grunt pod nowe otwarcie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 002 Zgłoś ten post Napisano 13 Maj Cześć Jacku . Miło Cię znowu poznać ... Ben Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 2 920 Zgłoś ten post Napisano 19 Lipiec Witaj!!! Ponownie Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach