coolluk 10 903 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec fuuu Powiem gorzej - DL jest ładniejszy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 485 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 5 minut temu, coolluk napisał: Powiem gorzej - DL jest ładniejszy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 10 minut temu, coolluk napisał: Powiem gorzej - DL jest ładniejszy Wypomnę Ci to ze 100 razy 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Moto Troter 4 343 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec Zawsze mówiłem, że to Panzerkampfwagen ale nikt mi nie wierzył. Zamontowania karabinu maszynowego prawdopodobnie regulacje unijne zabroniły. Proszę nie marudzić, ma prawdziwą stylówę i wdzięk 4 Rzeszy a tak naprawdę ma wszystko. Widzę tam i lodówkę, i mikrofalówkę, i toster, i miejsce na maszt, i wiele innych rzeczy. To pierwsza maszyna, która ma wszystko. Doprawdy niektórym to trudno dogodzić. 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 265 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec taptarapta Hit czy kit? taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 485 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec Zawsze mówiłem, Zawsze mówiłeś że DL zajebisty, a jak sprzedałeś to narracja zeszła na honda, że ona taka zajebista a przecie każdy wie jak jest Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 063 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 9 godzin temu, Pawel napisał: Zawsze mówiłeś że DL zajebisty, a jak sprzedałeś to narracja zeszła na honda, że ona taka zajebista a przecie każdy wie jak jest Nie ograniczaj człowieka do tego co ma teraz. Kupi coś innego i oczywiste jest, że "to" będzie najzajebistsze. Bo człowiek charakterny to człowiek stabilnych poglądów. Jego jest zawsze najlepsze i już, a Ty? Kupisz, znajdziesz jakieś wady..... i sprzedajesz. Taki nijaki w poglądach jesteś... Zupełnie bez osobowości, ale nie przejmuj się. Jest nas co najmniej dwuch. 1 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 485 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 22 minuty temu, Jarek napisał: Taki nijaki w poglądach jesteś... Zupełnie bez osobowości, ale nie przejmuj się. Mój świat się zawalił 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 063 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 15 minut temu, Pawel napisał: Mój świat się zawalił Pamiętaj. Jest nas dwuch... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 10 903 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 18 minut temu, Pawel napisał: Mój świat się zawalił w tej rozpaczy możesz mi przepisać motocykl 1 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 485 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 3 minuty temu, coolluk napisał: w tej rozpaczy możesz mi przepisać motocykl Człowiek jeszcze powietrze filtruje a sępy już się zlatują 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 10 903 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec Człowiek jeszcze powietrze filtruje a sępy już się zlatują Życie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotrek 3 844 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec Wygląd jest bez znaczenia. Grupa docelowa i tak kupi bo jak ktoś nie kupi to nie będzie się liczył w towarzystwie Słyszałem sporo komentarzy, jaki to Adventure skoro nie nadaje się na Adventure. A to BMW właśnie rozumie swoich klientów i wie, że dla grupy docelowej tego moto już samo użycie motocykla jest Adventure. BTW, byliśmy niedawno tydzień w Dolomitach z kolegą (pierwszy raz, na Hondzie), który był zdziwiony, że około 70% moto na drogach to BMW a w tym większość to GS'y. 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 10 903 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec Wygląd jest bez znaczenia. Grupa docelowa i tak kupi bo jak ktoś nie kupi to nie będzie się liczył w towarzystwie Słyszałem sporo komentarzy, jaki to Adventure skoro nie nadaje się na Adventure. A to BMW właśnie rozumie swoich klientów i wie, że dla grupy docelowej tego moto już samo użycie motocykla jest Adventure. BTW, byliśmy niedawno tydzień w Dolomitach z kolegą (pierwszy raz, na Hondzie), który był zdziwiony, że około 70% moto na drogach to BMW a w tym większość to GS'y. Sa tylko dwie drogi - Wszyscy skończymy na GSie albo na DLu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 063 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 59 minut temu, coolluk napisał: Sa tylko dwie drogi - Wszyscy skończymy na GSie albo na DLu Młody jesteś to jeszcze nie wiesz, że kiedyś pokochasz wielkiego czopera z podpurkami, aby se nogi w drodze wyprostować 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 10 903 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 2 minuty temu, Jarek napisał: Młody jesteś to jeszcze nie wiesz, że kiedyś pokochasz wielkiego czopera z podpurkami, aby se nogi w drodze wyprostować to mi pożyczyłeś Co by mi wszystkie plomby wypadły a to nie są tanie rzeczy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Moto Troter 4 343 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 8 godzin temu, Jarek napisał: Nie ograniczaj człowieka do tego co ma teraz. Kupi coś innego i oczywiste jest, że "to" będzie najzajebistsze. Bo człowiek charakterny to człowiek stabilnych poglądów. Jego jest zawsze najlepsze i już, a Ty? Kupisz, znajdziesz jakieś wady..... i sprzedajesz. Taki nijaki w poglądach jesteś... Zupełnie bez osobowości, ale nie przejmuj się. Jest nas co najmniej dwuch. Zapewne umknął wam fakt, że to co ja kupuję jest zawsze markowe i to Was tak męczy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 063 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec 34 minuty temu, Moto Troter napisał: Zapewne umknął wam fakt, że to co ja kupuję jest zawsze markowe i to Was tak męczy. Mam takie przekonanie, że cokolwiek sobie kupisz to jest Markowe 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
artex 8 451 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec Saga o DLu była epicka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 722 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec Młody jesteś to jeszcze nie wiesz, że kiedyś pokochasz wielkiego czopera z podpurkami, aby se nogi w drodze wyprostować Ja ujmę się za DLem, bo nic mi złego w życiu nie zrobił. A na stare lata jak dożyję będę jeździł Goldwingiem, bo to i wsteczny bieg ma i garnków więcej niż dwa. A miejsce dla żony nie do przecenienia.Jak mówi mądrość ludowa: najważniejsze jest zadowolenie i szczęście kobiety, a żony motocyklisty tym bardziej. Bo wtedy i motocyklista zadowolony.ride eat sleep repeat 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 016 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec No nie wiem Jezier czy bardziej odleciałeś teraz z tym Goldasem czy ze szczęściem żony. Ja osobiście na 60 planuję mieć HD Fat Boy. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 241 Zgłoś ten post Napisano 11 Lipiec No nie wiem Jezier czy bardziej odleciałeś teraz z tym Goldasem czy ze szczęściem żony. Ja osobiście na 60 planuję mieć HD Fat Boy.Na tą 60tkę to sam będziesz Fat Boy, więc nawet nie bedziez potrzebował harego Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 241 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec No niezły z niego pancerwagen https://www.advrider.com/bmw-r1300-gs-adventure/Co gorsze zaczyna mi się podobać Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 063 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 45 minut temu, dakarowy napisał: No niezły z niego pancerwagen https://www.advrider.com/bmw-r1300-gs-adventure/ Co gorsze zaczyna mi się podobać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 10 903 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec Godzinę temu, dakarowy napisał: Co gorsze zaczyna mi się podobać zejdź ze słońca czapke ubierz 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 265 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec Na tą 60tkę to sam będziesz Fat Boy, więc nawet nie bedziez potrzebował harego Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu TapatalkaNo właśnie... Mi, wprawdzie, po głowie bardziej chodzi crf300 rally ale obawiam się ze bardziej będę fatboy.. może faktycznie za dużo słoncataptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach