artex 8 451 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec Idzie trend na automaty, nie wiem kto im kazał te automaty robić, ja generalnie jestem za, w większości przypadków da się opędzić asfalt bez zmiany biegów ale brak sprzęgła to dla mnie gigantyczna strata. Sprzęgło w motocyklu się fajnie używa, jest ono zaprojektowane do ślizgania, to w końcu odróżnia moto od samochodu, szczególnie się przydaje jak jest coś b. technicznego czy moto ciężkie z pasażerem, więc jak już chcą robić te automaty, to niech tam zostanie też sprzęgło aby jak trzeba, była kontrola nad momentem obrotowym z silnika. Niestety jak ktoś przeskakuje małe pojemności i wskakuje od razu na mastodonty, nie zdaje sobie sprawy ile fajnych rzeczy dzięki modulacji sprzęgłem można zrobić. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 10 902 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 3 godziny temu, artex napisał: Idzie trend na automaty, nie wiem kto im kazał te automaty robić, ja generalnie jestem za, w większości przypadków da się opędzić asfalt bez zmiany biegów ale brak sprzęgła to dla mnie gigantyczna strata. Sprzęgło w motocyklu się fajnie używa, jest ono zaprojektowane do ślizgania, to w końcu odróżnia moto od samochodu, szczególnie się przydaje jak jest coś b. technicznego czy moto ciężkie z pasażerem, więc jak już chcą robić te automaty, to niech tam zostanie też sprzęgło aby jak trzeba, była kontrola nad momentem obrotowym z silnika. Niestety jak ktoś przeskakuje małe pojemności i wskakuje od razu na mastodonty, nie zdaje sobie sprawy ile fajnych rzeczy dzięki modulacji sprzęgłem można zrobić. tak automatyczna to moze być pralka Polecam spróbować wszystkiego i pójść swoją drogą Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 063 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec Godzinę temu, coolluk napisał: tak automatyczna to moze być pralka Polecam spróbować wszystkiego i pójść swoją drogą Teraz drogi drogie. Nie każdego stać na swoją... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 016 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec 22 godziny temu, dakarowy napisał: Na tą 60tkę to sam będziesz Fat Boy, więc nawet nie bedziez potrzebował harego Taaaa. Trzy razy na basenie byłem. No co prawda w miesiącu, ale przecież nie można przeginać. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 10 902 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec Taaaa. Trzy razy na basenie byłem. No co prawda w miesiącu, ale przecież nie można przeginać.Macie bar na basenie Elegancko ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 298 Zgłoś ten post Napisano 12 Lipiec Wszyscy jakby nie na temat , ale to już nasza stara tradycja ... To może w temacie kilka słów . Na żywo , na drodze wygląda dobrze , gang z tłumika bezkonkurencyjny . A czerń smolista ociekająca z 1300 -malina . Nie ma się do czego dopiąć , może poza ceną . Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 10 902 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec Po jakich ty drogach jeździsz ze już widziałeś Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 298 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec Po jakich ty drogach jeździsz ze już widziałeś Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPo utwardzonych Wysłane z budki 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 301 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec Po drogach 10 godzin temu, coolluk napisał: Po jakich ty drogach jeździsz ze już widziałeś Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wewnętrznych dealera 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 483 Zgłoś ten post Napisano 6 Wrzesień Także tego Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach