Skocz do zawartości
Pawel

(2023) R1300GS

Recommended Posts

a te uszka z przodu to żeby jeszcze dodatkowe sakwy do kufrów dołożyć? Albo inną strzelbę? Nie bardzo mogę zrozumieć koncept wizualny z przodu...

Jakimś pocieszeniem może być to, że zza kierownicy niespecjalnie widać jak wygląda, a to już lepiej niż multipla, która w wnętrzem nie pozwalała zapomnieć czy  się jeździ.... No i efekt "oglądają się" jakiś będzie, zawsze można sobie wmówić, że to z zazdrości.

• Like 1
  • Haha 1

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

No i rzuca się w oczy, że bez kufrów jest bardzo nieproporcjonalny, przód z bakiem to jeden motocykl, a kanapa z ogonem to doklejona z czegoś innego

Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Dnia 29.10.2024 o 16:29, dakarowy napisał:

No.. straszna tragedia, sądziłem że na żywo się jakoś obroni emoji28.png ale może musi się jeszcze jakoś opatrzeć emoji1.pngemoji41.png

Nie wiem czy jesteś w stanie tak długo skupiać wzrok na czymś brzydkim :D 

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Dzisiaj nas to minęło... może w weekend zajrzymy do Inchcape za jakimiś promocjami na ciuchy to się obaczy co tam mają

taptarapta

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Dzisiaj nas to minęło... może w weekend zajrzymy do Inchcape za jakimiś promocjami na ciuchy to się obaczy co tam mają

taptarapta

Ciuchy juz przeprzepane trochę, poluje na letnie bojoweczki z protektorami ale temat nie łatwy.

Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Dnia 29.10.2024 o 18:11, artex napisał:

No ładowanie jest w dwóch kufrach z trzech, w trzecim fabrycznie nie przewidziano.

Osoby które nie widzą a chcą to muszą podać email i sześć znaków. 

Może być 8 

https://www.facebook.com/reel/1086641889797287

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Rozwiązanie zagadki

Nie przekonałeś mnie

Widocznie nie chcesz

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Dnia 29.10.2024 o 18:55, Piotrek napisał:

Przyjechał nim dość z BMW bo dociera demówkę.

Nie ma się co martwić o kufry bo ich nie ma :default_icon_e_confused: Te co wyprodukowali (boczne) otwierają się podczas jazdy i są objęte akcją serwisową. Centralny jest za to dość mały. Widziałem w czerwcu w Dolomitach już sporo GS'ów 1300 i prawie nikt nie miał kufrów BWM. Sporo Givi/Kappa.

Rzucił mi się w oczy ciekawy materiał na cylindrach i silniku. Coś jak na ceramicznych patelniach. Fajny, pstrokaty, grafitowy kolor na którym brudu nie widać ;).

Siedzenie kierowcy jak by trochę powiększone kosztem pasażera. To akurat może być strzał w stopę.

Poszerzone gmole - łatwiej będzie podnosić ale na pewno tragiczne w korkach.

Boczne otwierają się podczas jazdy bo to hamulce aerodynamiczne. Nic się nie znacie. Dać takim trochę techniki to się pogubią. To nie wada tylko ficzer. Silnik i cylindry powleczone teflonem, brud się nie czepia i jajka nie przywierają przy smażeniu, przecież to adwenczer i sprawdza się w terenie. Siedzenie powiększone, bo w końcu to kierownik jest najważniejszy, reszta jest na doczepkę to niech się w ogóle cieszy, że jedzie. Jak to mówią, lepiej najgorzej jechać niż najlepiej iść. Poszerzone gmole w GS, piękna sprawa. Wańka-wstańka, również ficzer. Wszystkomający sprzęt o porażającej wręcz urodzie ale wszystkim doprawdy trudno dogodzić. Czepiacie się i tyle. Ja tam wyjątkowo jestem zachwycony. Niestety karabinu nadal nie zainstalowali nad czy ubolewam. Może wersja dla bundeswehry będzie wreszcie porządnie wyposażona.

• Haha 3

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
21 godzin temu, Moto Troter napisał:
Boczne otwierają się podczas jazdy bo to hamulce aerodynamiczne. Nic się nie znacie. Dać takim trochę techniki to się pogubią. To nie wada tylko ficzer. Silnik i cylindry powleczone teflonem, brud się nie czepia i jajka nie przywierają przy smażeniu, przecież to adwenczer i sprawdza się w terenie. Siedzenie powiększone, bo w końcu to kierownik jest najważniejszy, reszta jest na doczepkę to niech się w ogóle cieszy, że jedzie. Jak to mówią, lepiej najgorzej jechać niż najlepiej iść. Poszerzone gmole w GS, piękna sprawa. Wańka-wstańka, również ficzer. Wszystkomający sprzęt o porażającej wręcz urodzie ale wszystkim doprawdy trudno dogodzić. Czepiacie się i tyle. Ja tam wyjątkowo jestem zachwycony. Niestety karabinu nadal nie zainstalowali nad czy ubolewam. Może wersja dla bundeswehry będzie wreszcie porządnie wyposażona.

FB_IMG_1731083564438.jpg

Jeden lubi ogórki inny ogrodnika córki. Dla mnie się on podoba.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Jeden lubi ogórki inny ogrodnika córki. Dla mnie się on podoba. FB_IMG_1731083564438.thumb.jpg.a11a52c2e342b96612104de118c65357.jpg

Niezły plastik

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Coś ciekawego od 11min 45sek

Wysłane z mojego SM-A356B przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
39 minut temu, JMG napisał:

Coś ciekawego od 11min 45sek

Zachowanie chłopa zupełnie bez sensu. Z motoru się dymi, rozrusznik kręci, a ten filmik kręci.... Co ci celebryci mają we łbach? 

Taki filmik może być bardzo pomocny dla rozpatrująego gwarancję... ;)

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Dobrze że ten motocykl był mądrzejszy od nich wszystkich razem wziętych i finalnie nie odpalił.

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

(...) Niemieckie źródła wskazują na dwie wersje M najlepiej sprzedającego się boksera: M 1300 GS Sport, model drogowy z 17-calowymi karbonowymi kołami oraz M 1300 GS Enduro, z kołami szprychowymi i przeznaczony do jazdy terenowej. Oba z mocą 160 KM i zdrową dietą, która pozwala na redukcję masy...

Repost @moto1proScreenshot_20251004_110053_Facebook.thumb.jpg.97c84be55debd5bf0c2619295bf71a89.jpgScreenshot_20251004_110112_Facebook.thumb.jpg.a0c63cb5f059faf7f8b06ba5dc14941d.jpg

• Like 1

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

W cenie M3 ???

Ale i tak pewnie będą stanowiły 30% wolumenu sprzedaży w naszym kraju :D

• Haha 1

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Czorny na 17 zajebisty

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Zawsze była, jest i będzie grupa odbiorców którzy przychodzą po wersję "naj", niezależnie od potrzeb, umiejętności czy użyteczności. 

I to jest dokładnie spełnienie potrzeb tej grupy :default_cafe2:

• Like 2

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
1 godzinę temu, Marcin_Krk napisał:

Zawsze była, jest i będzie grupa odbiorców którzy przychodzą po wersję "naj", niezależnie od potrzeb, umiejętności czy użyteczności. 

I to jest dokładnie spełnienie potrzeb tej grupy :default_cafe2:

Ponieważ ta grupa o której piszesz ma " naj "... i zapewne nieskończoność "naj " .  A ktoś to musi kupować ;) 

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Chłopaki, tego jeszcze w ofercie nie ma ani Wy juz wiecie kto to kupi a kto nie i jaki bedzie poziom sprzedaży. Takich ludzi szukają headhunterzy.

Aplikujcie do Motorrad, wakaty w marketingu czekają Screenshot_20251004_152657_Chrome.thumb.jpg.73b6fcd32c5806523da06e86e007cb1c.jpg

• Like 1

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Dnia 4.10.2025 o 15:30, Pawel napisał:

Chłopaki, tego jeszcze w ofercie nie ma ani Wy juz wiecie kto to kupi a kto nie i jaki bedzie poziom sprzedaży. Takich ludzi szukają headhunterzy.

Aplikujcie do Motorrad, wakaty w marketingu czekają emoji123.pngemoji1787.png

Powinieneś być w pierwszej 10 , algorytmy tak wskazują :D 

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
10 godzin temu, ben napisał:

Powinieneś być w pierwszej 10 , algorytmy tak wskazują :D 

Pierwsza 10? 

Algorytmy mają gust :default_cafe2:

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta