kmk83 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec Cześć wszystkim , mam na imię Kamil . Podłączyłem do się do waszego grona ponieważ od lat zamierzałem kupić sobie F650 gs (kilka opinii i preferencje wizualne zdecydowały) . Nie wiem czy to standardowy kryzys wieku średniego ale w tym roku zapadła decyzja o zrobieniu prawo jazdy( w trakcie kursu) i zakupie motocykla . Od kilku lat poruszam się Viaderkiem 125cm wiec jakieś obycie z kierownicą nie licząc rowera jest . Zacząłem czytać posty ale ktoś słusznie zauważył że wpierw należało by się przywitać co właśnie czynie . Drogie grono 170cm 65kg f650gs na pierwszy sprzęt będzie OK ? Może ktoś z Was będzie miał coś do sprzedania budżet 10-15 i jeszcze raz Dzień dobry = Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 092 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec Witaj! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec 3 godziny temu, kmk83 napisał: Drogie grono 170cm 65kg f650gs na pierwszy sprzęt będzie OK ? Może ktoś z Was będzie miał coś do sprzedania budżet 10-15 i jeszcze raz Dzień dobry = Cześć, będzie ok Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec Siema Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 039 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec Cześć. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JMG 168 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec WitajWysłane z mojego LM-Q610.FG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 9 742 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 787 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec Cześć. Jak nie będzie ok, to sprzedaż i kupisz inny. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 540 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec (edytowane) Czołem! Niektórzy w podobnych gabarytach nawet zaczynali od Dakara A i chyba w Twoim powiecie ktoś na forum pisał w ostatnim tygodniu, że stoi u niego singiel Edytowane 5 Marzec przez xel Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
kmk83 0 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec Jest tu dział z takimi informację sprzedam /oddam:)/zamienię ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 079 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 46 minut temu, kmk83 napisał: Jest tu dział z takimi informację sprzedam /oddam:)/zamienię ? http://f650gs.pl/forum/6-giełda/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gal 75 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec Godzinę temu, kmk83 napisał: Jest tu dział z takimi informację sprzedam /oddam:)/zamienię ? Dział sprzedam, oddam, pogadam, dodam ... jest tutaj wszędzie ... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotreo 2 396 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec Hej, powodzenia w szybkim nabyciu nabytku Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
jasinek 6 102 Zgłoś ten post Napisano 7 Marzec Cześć i czołem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 248 Zgłoś ten post Napisano 10 Marzec Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 2 481 Zgłoś ten post Napisano 11 Marzec Cześć, śpiesz się z zakupem i wpadaj na zlot Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 3 122 Zgłoś ten post Napisano 17 Marzec Witaj !!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 698 Zgłoś ten post Napisano 27 Wrzesień Lewa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach