zakrocki 5 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2024 (edytowane) Cześc wszystkim! Dzięki za przyjęcie na formu! Ostatnio nabyłem swojego żółto-czagnego f650 GS 800ccm TWIN Dziś udało mi się go w końcu zarejestrować i mam czarne blachy także do zobaczenia na drodze! Edytowane 10 Kwiecień 2024 przez zakrocki 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2024 Cześć, DO zobaczenia na Krzykach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 905 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2024 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rutkos 8 366 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2024 Powitać z Wrocka Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotreo 2 564 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2024 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 807 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2024 Cześć, czarne blachy? Jak to tak ride eat sleep repeat Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 2 819 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2024 Hej, opowiedz coś o tych czarnych blachach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 273 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2024 Cytując kłasyka : " Nas nie przekonają , że białe jest białe a czarne jest czarne" 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 448 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2024 Godzinę temu, gsdakar napisał: Hej, opowiedz coś o tych czarnych blachach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Czarna blacha nierdzewka , malowana proszkowo w kolorze czarnym 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 466 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2024 Cześć. Ma czarne blachy bo mu pasują do żółto-czarnego. A jak by był z Siedlec miał by SEX 6969. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 364 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2024 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
jasinek 6 148 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2024 Powitać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
zakrocki 5 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2024 Cześć - pisząc czarne blachy miałem na myśli że napisy są czarne (czyli zwykła, docelowa tablica) - przez jakiś czas miałem czerwone (tymczasowe) sorry za nieporozumienie. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2024 Przyzwyczaj się do uszczypliwisci i czepiania szczegółów Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 2 819 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2024 I wyszło na to że jesteśmy Bumerami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2024 1 minutę temu, gsdakar napisał: I wyszło na to że jesteśmy Bumerami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Jadę samochodem, wożę się szeroko raczej Otwieram okno, by wszyscy słyszeli, że jestem gość Więc jadę samochodem, słucham Beastie Boys Bad Brains albo De La Soul 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
zakrocki 5 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2024 trole 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 815 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2024 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 3 225 Zgłoś ten post Napisano 20 Kwiecień 2024 Witaj !!! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 710 Zgłoś ten post Napisano 27 Wrzesień 2024 Czołem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach