bychu 13 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2024 (edytowane) Cześć, witam wszystkich kolegów z tego forum. Stawiam dopiero pierwsze "poważniejsze" kroki w jakiejkolwiek jeździe motocyklowej, zbieg okoliczności sprawił, że nabyłem f650gs z 2000 roku. W przeszłości był kawasaki KMX, DR350, obecnie mały GS. Z każdym przebytym kilometrem podoba mi się coraz bardziej. Doceniam oszczędność i "w miarę" współczesność tego osiołka. Wahałem się między Trampkiem 600, ostatecznie jednak los pchnął w stronę GS. Przy okazji, jeśli ktoś posiada zbędne, chętnie nabędę w dobrej cenie gmole. Pozdrawiam i do usłyszenia! Edytowane 6 Maj 2024 przez bychu 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2024 Cześć! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 905 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2024 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 273 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2024 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 815 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2024 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 465 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2024 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JMG 172 Zgłoś ten post Napisano 6 Maj 2024 WitajWysłane z mojego LM-Q610.FG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Unstoppable 68 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2024 Cześć ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 2 817 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2024 Cześć !Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 273 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2024 4 godziny temu, Unstoppable napisał: Cześć ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 4 godziny temu, gsdakar napisał: Cześć ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Masz rozdwojenie jaźni? podwójną osobowość? Czy zwyczajnie chcesz żeby koledze było miło, że go więcej osób przywitało 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 364 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 2024 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 2 817 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2024 Masz rozdwojenie jaźni? podwójną osobowość? Czy zwyczajnie chcesz żeby koledze było miło, że go więcej osób przywitało:default_dry:Miałem jakieś konto i tapatalk mnie ciągle przelogowywuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 2024 Masz rozdwojenie jaźni? podwójną osobowość? Czy zwyczajnie chcesz żeby koledze było miło, że go więcej osób przywitało:default_dry:Czego nie rozumiesz ? Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 3 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
czarnaewa 127 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2024 Cześć, witam wszystkich kolegów z tego forum Kolegów… No hej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 500 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2024 1 godzinę temu, czarnaewa napisał: Kolegów… No hej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Widać lubi tylko kolegów. Nowy to pewnie nie wie, że tutejsi koledzy lubią motory, albo motory i koleżanki 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 547 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2024 Czołem! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 3 225 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2024 Witaj!!!Wysłane z mojego SM-G990B2 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 710 Zgłoś ten post Napisano 27 Wrzesień 2024 Dzień dobry Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
bychu 13 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2024 (edytowane) Dnia 2.09.2024 o 20:43, czarnaewa napisał: Kolegów… No hej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Co za faux pas, wybacz droga koleżanko. Już się poprawiam! Edytowane 22 Październik 2024 przez bychu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotreo 2 564 Zgłoś ten post Napisano 22 Październik 2024 Hej, cześć Wysłane na Berdyczów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 3 225 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2024 Witaj!!!Wysłane z mojego SM-G990B2 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
MariuszE30 739 Zgłoś ten post Napisano 19 Styczeń Cześć.Wysłane z MANa przy użyciu 510 koni. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach