Piotreo 3 047 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2024 Jechaliśmy, jechaliśmy i dojechaliśmy Wysłane na Berdyczów 9 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Kropka 2 521 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2024 Bośnia, nasz ulubiony kierunek wakacyjny. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Moto Troter 4 346 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2024 2 minuty temu, Kropka napisał: Bośnia, nasz ulubiony kierunek wakacyjny. Ale już prawie nie mamy co tam oglądać. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KASKADER MARIO 8 497 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2024 Dnia 18.06.2024 o 18:22, Kropka napisał: Bośnia, nasz ulubiony kierunek wakacyjny. Dnia 18.06.2024 o 18:26, Moto Troter napisał: Ale już prawie nie mamy co tam oglądać. Zróbcie duuuużą relację to już bym się nie pchał w tym kierunku 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Kropka 2 521 Zgłoś ten post Napisano 26 Czerwiec 2024 Bośnia i Hercegowina, zawsze warto 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotreo 3 047 Zgłoś ten post Napisano 21 Lipiec 2024 Słowo się rzekło , itepe. itede... Właśnie zmontowałem pierwszą część tripu do Sarajeva 2024. Miłego oglądania! 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotreo 3 047 Zgłoś ten post Napisano 17 Sierpień 2024 Zapraszam do obejrzenia drugiej części tripu do Sarajeva. Miłego oglądania! 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotreo 3 047 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2024 I właśnie wjechała trzecia, ostatnia już część z Naszej podróży do Sarajeva w 2024 roku. Zapraszam i miłego oglądania ! 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KASKADER MARIO 8 497 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2024 Elegancko. Ostatni film najfajniejszy wg mnie oczywiście. Wracając z Bałkanów we wrześniu też nocowaliśmy w Jajce. Zauroczyło mnie to miejsce. Miasteczko ma fajny ryneczek/deptak i ominęliście jeszcze to cudo. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 936 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2024 20 minut temu, Mario 6na9 napisał: Elegancko. Ostatni film najfajniejszy wg mnie oczywiście. Wracając z Bałkanów we wrześniu też nocowaliśmy w Jajce. Zauroczyło mnie to miejsce. Miasteczko ma fajny ryneczek/deptak i ominęliście jeszcze to cudo. Urokliwe miejsce, serio 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 3 226 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2024 A co to te budy, tam się śpi? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KASKADER MARIO 8 497 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2024 Pewnie pranie się robi 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 3 226 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2024 Kanalizacja jak u mnie na wsi 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 725 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2024 7 minut temu, Marcin_Krk napisał: Kanalizacja jak u mnie na wsi robicie do rzeki ? 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 3 226 Zgłoś ten post Napisano 30 Listopad 2024 A jak 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KASKADER MARIO 8 497 Zgłoś ten post Napisano 1 Grudzień 2024 Kozak. Ja też. Chciałem normalnie jak cywilizowany to mi potem mówili że jakąś rurę od Czajki rozwaliłem. 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 27 313 Zgłoś ten post Napisano 1 Grudzień 2024 Kozak. Ja też. Chciałem normalnie jak cywilizowany to mi potem mówili że jakąś rurę od Czajki rozwaliłem.To akurat, to była sprawa czysto polityczna Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach