Skocz do zawartości
Łasica

Kurtka BMW Rallye 2 Gore-Tex Rozmiar 48 M/L

Recommended Posts

Cześć.

Sprzedam kurtkę motocyklową BMW Rallye 2 z podpinką Gore-Tex. Rozmiar 48 = M/L.
Doskonale chroni przed deszczem i wiatrem, jednocześnie zapewniając oddychalność. Kurtka posiada bardzo dużo różnych wywietrzników, regulacji, kieszonek, zamków itp. Kurtka kompletna ze wszystkimi kieszeniami, podpinkami, ochraniaczami.
Wszystkie zamki, guziki i rzepy 100% sprawne wszystko trzyma się porządnie. Kurtka nie była mocno eksploatowana, dwie wyprawy wakacyjne i kilka zlotów kilka lat temu, później nieużywana niestety przez brak czasu na moto :( :(. Jedynym mankamentem od idealnego sklepowego stanu to chyba tylko lekko przetarte odblaski od prania i z racji wieku.

Odbiór osobisty Wrocław Wojszyce lub AB Centrum ul Armii Krajowej Wrocław po wcześniejszym ustaleniu.

Nie wiem jak tutaj wstawić zdjęcia więc wrzucam link do olx że zdjęciami kurtki.: 

https://m.olx.pl/925607415/?bs=olx_pro_listing

Cena jaka by mnie interesowała to 950zł, ewentualnie proszę o propozycje jeśli ktoś by był zainteresowany. Najlepiej proszę dzwonić do mnie bezpośrednio tel 607543265 Tomek. 

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Łooo kurewa Łasica.. jak znalazłeś adres tego forum? prawie o Tobie zapomnieliśmy

Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Elo, kurła a już myślałem że ktoś chciał kurtałkę kupić a tu lipa tylko jakieś dinozaury chyba zostały :D

A adres forum po prostu pamiętałem ale nie było łatwo:default_icon_e_geek:

Update sprzedam kurtałkę za 900 ziko jak coś, zapraszam najlepiej dzwonić w razie wu.

• Like 1

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz