Łasica 438 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec Cześć. Sprzedam kurtkę motocyklową BMW Rallye 2 z podpinką Gore-Tex. Rozmiar 48 = M/L. Doskonale chroni przed deszczem i wiatrem, jednocześnie zapewniając oddychalność. Kurtka posiada bardzo dużo różnych wywietrzników, regulacji, kieszonek, zamków itp. Kurtka kompletna ze wszystkimi kieszeniami, podpinkami, ochraniaczami. Wszystkie zamki, guziki i rzepy 100% sprawne wszystko trzyma się porządnie. Kurtka nie była mocno eksploatowana, dwie wyprawy wakacyjne i kilka zlotów kilka lat temu, później nieużywana niestety przez brak czasu na moto :( :(. Jedynym mankamentem od idealnego sklepowego stanu to chyba tylko lekko przetarte odblaski od prania i z racji wieku. Odbiór osobisty Wrocław Wojszyce lub AB Centrum ul Armii Krajowej Wrocław po wcześniejszym ustaleniu. Nie wiem jak tutaj wstawić zdjęcia więc wrzucam link do olx że zdjęciami kurtki.: https://m.olx.pl/925607415/?bs=olx_pro_listing Cena jaka by mnie interesowała to 950zł, ewentualnie proszę o propozycje jeśli ktoś by był zainteresowany. Najlepiej proszę dzwonić do mnie bezpośrednio tel 607543265 . Tomek. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 301 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec Łooo kurewa Łasica.. jak znalazłeś adres tego forum? prawie o Tobie zapomnieliśmy Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Łasica 438 Zgłoś ten post Napisano 24 Czerwiec Elo, kurła a już myślałem że ktoś chciał kurtałkę kupić a tu lipa tylko jakieś dinozaury chyba zostały A adres forum po prostu pamiętałem ale nie było łatwo Update sprzedam kurtałkę za 900 ziko jak coś, zapraszam najlepiej dzwonić w razie wu. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Łasica 438 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec Sprzedane. Można zamykać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach