gsdakar 3 068 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2024 Jeśli nie masz automatycznej smarownicy czy tam wału kardana i przy każdym pakowaniu na wyjazd trapi Cię problem gdzie upchnąć puszkę ze smarem do łańcucha to ten post jest dla Ciebie.Producent tego smaru umożliwił przelewanie z większej puszki do mniejszej…. bo proste rozwiązania są najlepsze ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 843 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2024 50 minut temu, gsdakar napisał: Jeśli nie masz automatycznej smarownicy czy tam wału kardana i przy każdym pakowaniu na wyjazd trapi Cię problem gdzie upchnąć puszkę ze smarem do łańcucha to ten post jest dla Ciebie. No czekaj, ale nadal część z Was () będzie miała dylemat gdzie upchnąć puszkę ze smarem 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 780 Zgłoś ten post Napisano 27 Czerwiec 2024 Przy naszym jeżdżeniu to nawet duża puszka nie wystarczy. Pozostaje smarowniczkataptarapta 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Omis Hodża 1 453 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2024 Testowałem teraz w AL Hipol 75W140, najlepszy szuwaks jaki miałem do tej pory. Pył, kurz błoto i wszystko inne owszem siadało na łańcuchu ale rolki cały czas tłuste. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 3 068 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2024 Przy naszym jeżdżeniu to nawet duża puszka nie wystarczy. Pozostaje smarowniczkataptaraptaSmarowanie co 400 km zgodnie z zasadą dużo nie znaczy dobrze i mała puszka starcza naprawdę na bardzo długo Nie przebije to oczywiście wygody posiadania smarowniczki .Ale ja i tak daję duży plus producentowi za pomysł i udogodnienie. Sama zawartość puszki jest też zacna bo to smar hybrydowy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 556 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2024 Znaczy na benzynę i prąd jednocześnie? 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Unstoppable 76 Zgłoś ten post Napisano 28 Czerwiec 2024 Znaczy na benzynę i prąd jednocześnie? To o czym myślisz to miękka hybryda Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 556 Zgłoś ten post Napisano 29 Czerwiec 2024 A smar twardy? Przyznam się, że słabo się na tym znam, bo sam mam maksymalnie polską hybrydę benzyna plus gaz Wytapatalkowano z magicznego pudełka. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach