Dziadek 7 026 Zgłoś ten post Napisano 3 Sierpień 2024 Zima idzie to jakby ktoś chciał https://www.olx.pl/d/oferta/grzane-manetki-oxford-touring-premium-CID5-ID11iXdM.html bo i tak ih nigdy nie założę 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Ghost 761 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2024 Kurła a dawały radę na półce w garażu? Mam jedną wolną półkę i tak se myślę czy by nie pasowały 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 595 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2024 Kurła a dawały radę na półce w garażu? Mam jedną wolną półkę i tak se myślę czy by nie pasowały Bez sensu, to jest zestaw na dwie manetki, na jedną półkę nie da rady, musiałbyś mieć dwie półki Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JMG 171 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2024 Będą sobie leżały na tej półce na którą je położę. Wysłane z mojego LM-Q610.FG przy użyciu Tapatalka 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dziadek 7 026 Zgłoś ten post Napisano 6 Sierpień 2024 Melduję posłusznie, że manetki pojechały na nową półkę 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
klansman 1 035 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2024 Dnia 6.08.2024 o 23:35, Dziadek napisał: Melduję posłusznie, że manetki pojechały na nową półkę A olejarka? Ja się pytam co na to olejarka, że została sierotą na półce. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 534 Zgłoś ten post Napisano 18 Sierpień 2024 Jaka olejarka? taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dziadek 7 026 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2024 10 godzin temu, klansman napisał: A olejarka? Ja się pytam co na to olejarka, że została sierotą na półce. no co ty ma do towarzystwa dwie zębatki zdawcze bo kupiłem trzecią bo nie wiedziałem, że mam 10 godzin temu, Marcin N napisał: Jaka olejarka? jadowita Cobrrrrrrrra , ale ona dopiero jakieś trzy lata leży 3 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Ghost 761 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień 2024 9 godzin temu, Dziadek napisał: jadowita Cobrrrrrrrra , ale ona dopiero jakieś trzy lata leży Jakbyś coś tam myślał zwolnić kolejny kawałek szafki to na Cobrrrre miejsce mam Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dziadek 7 026 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień 2024 21 godzin temu, Ghost napisał: Jakbyś coś tam myślał zwolnić kolejny kawałek szafki to na Cobrrrre miejsce mam dojrzewa, jeszcze nie ma oznak pleśni 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach