coolluk 13 909 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2024 Generalnie widzę że kulturalne tu towarzystwo Sami dobrze wychowani, ułożeni gentlemani…A właśnie, Pań nie ma na forum…?Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNie ilość a jakość Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
cykli 4 052 Zgłoś ten post Napisano 22 Sierpień 2024 5 minut temu, czarnaewa napisał: Generalnie widzę że kulturalne tu towarzystwo , oczywiście! Sami dobrze wychowani, ułożeni gentlemani… a jakże by inaczej... A właśnie, Pań nie ma na forum…? Są, kilka lat temu był tu niezły "Babiniec", organizowały nawet jakieś "monopłciowe" zloty. Z aktywnych zostało tylko kilka Pań. Tak jak Padre pisał, mało pojawia się nowych na forum 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
przemekdab 2 768 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2024 Dnia 8.08.2024 o 08:34, czarnaewa napisał: Siemaneczko Moturzyści! Od niecałego tygodnia jestem dumną posiadaczką sympatycznego zwięrzątka ze zdjęcia poniżej. To już drugi terkot w moim życiu, pierwszego - w pięknym żółtym kolorze też wstawię, jeździ gdzieś w okolicach Warszawy z tego co wiem. Ja sama od 12 lat z przerwami na dwóch kołach, kręcąca się w tematach motocyklowych, motoryzacyjnych, obecnie po 5 latach bez motka powolutku wracam do formy Mam nadzieję że nie gryziecie bo będę miała pewnie kilka pytań Cześć, sąsiadko z drugiej strony lasu :), pozdro z Sulejówka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
czarnaewa 127 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2024 Cześć, sąsiadko z drugiej strony lasu , pozdro z SulejówkaHej Jak z Sulejówka to przez jakiś czas byliśmy bliższymi sąsiadami, mieszkałam tam kilka lat temu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 11 151 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2024 21 godzin temu, czarnaewa napisał: A właśnie, Pań nie ma na forum…? Nie wytrzymują formy żartów co poniektórych kolegów. Strasznie nad tym ubolewam. Jak wiadomo " kobiety łagodzą obyczaje". Na zlotach nie ma pijaństwa i przeklinania. 5 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 725 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2024 16 minut temu, ZWIERZ napisał: Na zlotach nie ma pijaństwa i przeklinania. Większość na zlocie skupia się na swoich pasjach , szydełkowaniu i uczestniczą w miejscowych zaprzyjaźnionych chórach 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
czarnaewa 127 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2024 Nie wytrzymują formy żartów co poniektórych kolegów. Strasznie nad tym ubolewam. Jak wiadomo " kobiety łagodzą obyczaje". Na zlotach nie ma pijaństwa i przeklinania.Jak nie ma pijaństwa i przeklinania to ja nie wiem… no naprawdę nie tego się spodziewałam po Panach Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 27 372 Zgłoś ten post Napisano 23 Sierpień 2024 Jak nie ma pijaństwa i przeklinania to ja nie wiem… no naprawdę nie tego się spodziewałam po Panach Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkAle tu nie ma Panów.. są tylko zwykłe chłopki roztropki Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JMG 231 Zgłoś ten post Napisano 24 Sierpień 2024 Na zlotach nie ma pijaństwa i przeklinania.Mów za siebie Wysłane z mojego SM-A356B przy użyciu Tapatalka 4 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
czarnaewa 127 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2024 Szykowanie Zetora na zlot Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 9 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 725 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2024 Ciekawy Zetor z tyłu stoi w kolorze Barbi Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
czarnaewa 127 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2024 Ciekawy Zetor z tyłu stoi w kolorze Barbi Światło tak padło, to matowa metaliczna czerwień żadne Barbi… Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 725 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2024 Teraz, czarnaewa napisał: Światło tak padło, to matowa metaliczna czerwień żadne Barbi… Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Jest miód malina ... ech prawdziwa rama i silnik 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
czarnaewa 127 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2024 Jest miód malina ... ech prawdziwa rama i silnik No fajne takie toto i inspiracja do przemalowania motka zimą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 725 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2024 1 minutę temu, czarnaewa napisał: No fajne takie toto i inspiracja do przemalowania motka zimą Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk będzie taki Twój indywidualny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
czarnaewa 127 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2024 będzie taki Twój indywidualny Któż nie lubi sobie personalizować sprzętów Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 3 891 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2024 Któż nie lubi sobie personalizować sprzętów Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkPrzypiąć fajny breloczek do kluczy ale żeby zaraz malować całe moto Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
czarnaewa 127 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2024 Przypiąć fajny breloczek do kluczy ale żeby zaraz malować całe moto Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ProTaka płaska ta czerwień…Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Omis Hodża 1 579 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 2024 Zostaw ori i nic nie kombinuj, jest ok. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 10 732 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2024 Ciekawy Zetor z tyłu stoi w kolorze Barbi Tam stoją ze trzy takie zetory. Więcej chyba stoi tylko koło nas w https://victory-cars.pl/taptarapta 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 725 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2024 23 minuty temu, Marcin N napisał: Tam stoją ze trzy takie zetory. Więcej chyba stoi tylko koło nas w https://victory-cars.pl/ taptarapta Wielkopolska bogactwem stoi to i jest najwięcej . Ciekawy link , może kiedyś ... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 10 732 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień 2024 Jeszcze więcej znajdziesz ich w Albanii.Służą pewnie do zaganiania kóztaptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 3 462 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2024 Witaj, piękna czerwona strzała. Wysłane z mojego SM-G990B2 przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pszemo 8 771 Zgłoś ten post Napisano 27 Wrzesień 2024 Cześć 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
czarnaewa 127 Zgłoś ten post Napisano 27 Wrzesień 2024 Witaj, piękna czerwona strzała. Wysłane z mojego SM-G990B2 przy użyciu TapatalkaHej, dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cześć No siema Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach