Lokinios 11 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2024 Cześć, dzisiaj miałem pierwszą przejażdżkę poza asfaltem moim sprzętem. To moje pierwsze moto i mam je od niedawna chociaż prawko na kat.A kisiło się juz kilkanaście lat w kieszeni. Wrażenia z jazdy po szuterku nieporównywalnie większe od tych na asfalcie zakładając tu konto najpierw popatrzyłem czy w ogóle forum żyje bo "w dzisiejszych czasach" wszystko przenosi się na grupki na FB. Nie jestem tego fanem bo tam nie można nic znaleźć jak potrzeba a tu jest wszystko posegregowane. Powiało też nostalgią gdy forum zapytało mnie o numer gadu gadu. To były czasy no także tego - Cześć wszystkim! 11 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2024 Dobre wejście, część! Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 465 Zgłoś ten post Napisano 3 Listopad 2024 Witaj. Wejście eleganckie, może się nada Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 646 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2024 taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 273 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2024 Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 649 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2024 Cześć A kolega to że niby skąd? Bo wygląda jakby gdzieś z Pomorskiego.. Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 364 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2024 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotreo 2 564 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2024 Cześć Wysłane na Berdyczów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mały_Książe 8 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2024 Hej Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 547 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 2024 Doberek! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 905 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2024 Dnia 3.11.2024 o 23:24, Mario 6na9 napisał: Witaj. Wejście eleganckie, może się nada Tak lubimy sentymentalnych koneserów i u Jarka ma już z 2pkt. do przodu - Oby tylko nic nie chciał i nie pytał tylko szukał bo na tym forum wszystko już jest 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 500 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2024 1 godzinę temu, coolluk napisał: Tak lubimy sentymentalnych koneserów i u Jarka ma już z 2pkt. do przodu - Oby tylko nic nie chciał i nie pytał tylko szukał bo na tym forum wszystko już jest Się wysilił słowem miłośnik chińskiej motoryzacji... Witaj! 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 905 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2024 9 minut temu, Jarek napisał: Się wysilił słowem miłośnik chińskiej motoryzacji... Witaj! Spokojnie - aby zostać miłośnikiem potrzeba czasu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 815 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2024 Cześć... Gadu gadu i na chatę ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JMG 172 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2024 WitajWysłane z mojego SM-A356B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 448 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2024 11 godzin temu, coolluk napisał: Spokojnie - aby zostać miłośnikiem potrzeba czasu byle nie brakło , może to być trudna miłość Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 905 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2024 byle nie brakło , może to być trudna miłość Początki są trudne - już musiałem wywiercić 2 dziury w nowym motocyklu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 448 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2024 2 minuty temu, coolluk napisał: Początki są trudne - już musiałem wywiercić 2 dziury w nowym motocyklu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk i po gwarancji Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 905 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 2024 i po gwarancji Kto by tam w dziurę zaglądał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 807 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2024 Część.Wysłane z mojego moto g53 5G przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 905 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2024 @xel a tobie co tak wesoło - najlepszy jest taki który stoi w ciepłym garażu pod kocykiem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 547 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad 2024 [mention=4057]xel[/mention] a tobie co tak wesoło - najlepszy jest taki który stoi w ciepłym garażu pod kocykiem Mój od dwóch miesięcy moknie pod chmurką, bo nawet nie mam warunków, żeby go 500 m do garażu pod kocyk zagonić :-( więc śmieję się, z czego mogę.Wytapatalkowano z magicznego pudełka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 2 815 Zgłoś ten post Napisano 14 Listopad 2024 Cześć A kolega to że niby skąd? Bo wygląda jakby gdzieś z Pomorskiego.. Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka [mention]dakarowy [/mention] widzę, że samotność Ci doskwiera ;-) Piękne jesienne fotki GS’a , witaj w klubie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 3 225 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2024 Witaj!!!Wysłane z mojego SM-G990B2 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach