LJack 9 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2024 Witam. Kupiłem sobie f 650 97 o którego nikt bardzo długo nie dbał. Zacząłem wymienić w nim po kolei wszystkie rzeczy eksploatacyjne takie jak lozyska kół, glowki ramy uszczelniacze lag i wszystkie oleje i filtry regenerację gaznika regenerację hamulców, wymiana klocków itp. I w tym czasie zacząłem dopiero interesować się bmw i tak znalazłem dakara. teraz jestem posiadaczem obydwóch tych wspaniałych rumaków. Jednym i drugim zjeżdżam w teren. Przerobiłem trochę zawiasy w jednym i drugim i tak po malu przy nich dłubię. Jestem z Pomorskiego. Pozdrawiam Jacek 8 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2024 Cześć! Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 465 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2024 Witaj. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 273 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2024 Cześć Jacek Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 649 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2024 Cześć Jacek z Pomorskiego A z jakich rejonów.mniej więcej jeśli to nie tajmenica? Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JMG 172 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2024 Witaj!Wysłane z mojego SM-A356B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
LJack 9 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2024 Kościerzyna 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 722 Zgłoś ten post Napisano 8 Listopad 2024 5 godzin temu, dakarowy napisał: Cześć Jacek z Pomorskiego A z jakich rejonów.mniej więcej jeśli to nie tajmenica? Z nim nie pij 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 649 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2024 Z nim nie pij Na szczęście ode mnie to będzie ze stówka, więc za daleko Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 500 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2024 Witaj. Mam przyczepkę części do obu Twoich paści - nie chcesz hurtowo wszystkiego? Bym się pozbył magazynu, a jest tego trochę... Jak coś to PW. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 815 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2024 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 448 Zgłoś ten post Napisano 9 Listopad 2024 cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 364 Zgłoś ten post Napisano 10 Listopad 2024 Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
LJack 9 Zgłoś ten post Napisano 10 Listopad 2024 Dnia 9.11.2024 o 08:08, Jarek napisał: Witaj. Mam przyczepkę części do obu Twoich paści - nie chcesz hurtowo wszystkiego? Bym się pozbył magazynu, a jest tego trochę... Jak coś to PW. Na szczescie odpukać wszystko jest już w miarę ustrojone chyba że masz jakiś fajny akcesoryjny lylny zawias do dakara to z chęcią. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 722 Zgłoś ten post Napisano 10 Listopad 2024 Jarek wszystko ma fajne 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mały_Książe 8 Zgłoś ten post Napisano 10 Listopad 2024 No hej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 2 816 Zgłoś ten post Napisano 14 Listopad 2024 Witaj. Mam przyczepkę części do obu Twoich paści - nie chcesz hurtowo wszystkiego? Bym się pozbył magazynu, a jest tego trochę... Jak coś to PW. Jak ta przyczepka z hamulcem najazdowym ? ;-)Cześć Jacku ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 500 Zgłoś ten post Napisano 14 Listopad 2024 22 minuty temu, gsdakar napisał: Jak ta przyczepka z hamulcem najazdowym ? ;-) Cześć Jacku ! Przyczepka może być taka, albo taka, ale to już nie ta cena. Przyczepki są drogie w tym zestawieniu 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
jasinek 6 148 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2024 Powitać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
cykli 4 048 Zgłoś ten post Napisano 17 Listopad 2024 Cześć z okolic Kościerzyny! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 3 225 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2024 Witaj!!! Lewa. Wysłane z mojego SM-G990B2 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach