kaciorekx197 9 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2024 Witam, może niestety zacząłem nie od tej strony co powinienem takze z góry przepraszam A więc, na małym gsie śmigam już 11rok, przemierzyłem na nim trochę świata i przeżyłem multum niezapomnianych chwil. Zrobiliśmy razem około 80tys kilometrów prawie bezawaryjnie. Dlaczego na forum zarejestrowałem się dopiero teraz? Nie wiem, jestem z zawodu kierowcą samochodu ciezarowego, więc moze z checi zobaczenia waszych motocykli i chęci zmiany czegoś u siebie. To teraz moze coś o mnie. Na motocyklu jezdze od 14lat, zaczynałem od XRV750, później w ręce właśnie wpadła 800 i od tamtej pory jesteśmy razem. Pochodzę z małej wsi na Kurpiach o nazwie Obierwia woj. mazowieckie okolice Ostrołęki Chętnie zobaczę wasze modyfikacje 800 i moze czymś się jeszcze pokieruje Myślę, ze zostanę z wami na dłuższy czas, próbując się udzielać na forum Witam was raz jeszcze i do zobaczenia na szlaku 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 500 Zgłoś ten post Napisano 15 Listopad 2024 Witaj. To dość specyficzne forum. Niektórzy się tutaj nie odnajdują, a inni są "na życie" zintegrowani. Fajnie, że chcesz być aktywny. Czas pokaże jaki masz system nerwowy... I poczucie humoru 3 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 815 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2024 Cześć 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 273 Zgłoś ten post Napisano 16 Listopad 2024 Cześć 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
cykli 4 048 Zgłoś ten post Napisano 17 Listopad 2024 Cześć Kaciorekx! Fajnie się przedstawiłeś, życzę aktywności na forum i poczucia humoru! 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JMG 172 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2024 WitajWysłane z mojego SM-A356B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 364 Zgłoś ten post Napisano 18 Listopad 2024 Witaj 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JeyJey 3 225 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 2024 Witaj Wysłane z mojego SM-G990B2 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 2 815 Zgłoś ten post Napisano 25 Styczeń Hej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ␝Dakar ↬ ⇢ ↝ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 807 Zgłoś ten post Napisano 7 Luty Hej ride, eat, sleep, repeat... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 905 Zgłoś ten post Napisano 7 Luty Dnia 15.11.2024 o 21:46, kaciorekx197 napisał: wasze modyfikacje 800 i moze czymś się jeszcze pokieruje Nie idź tą drogą i ogólnie Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 547 Zgłoś ten post Napisano 9 Luty Siema!Wytapatalkowano z magicznego pudełka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotreo 2 564 Zgłoś ten post Napisano 9 Luty AhojWysłane na Berdyczów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
bychu 13 Zgłoś ten post Napisano 10 Luty czołem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
DYROTON 1 666 Zgłoś ten post Napisano 23 Luty lewa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach