jakub.placzynski 7 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń Cześć wszystkim. Mam na imię Kuba i jestem szczęśliwym posiadaczem Bmw F850gs od pół roku. Życzę wszystkim szerokiej drogi i bezawaryjnych wypraw motocyklowych. Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 722 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń Hej 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
MariuszE30 739 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń Cześć Kuba. W końcu się zebrałeś, żeby dołączyć do tej wesołej gawiedzi.Wysłane z MANa przy użyciu 510 koni. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 835 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń Cześć! 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 273 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń Cześć Kuba... Ty z " tych " Placzyński? Syn tego ojca i tej matki? 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
jakub.placzynski 7 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń Tak to ja Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 273 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń 9 minut temu, jakub.placzynski napisał: Tak to ja Wysłane z mojego SM-A556B przy użyciu Tapatalka Łatwo nie masz.... 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 466 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń Cześć. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 807 Zgłoś ten post Napisano 28 Styczeń Cześć ride, eat, sleep, repeat... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 364 Zgłoś ten post Napisano 29 Styczeń Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 815 Zgłoś ten post Napisano 4 Luty Cześć Kuba Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 11 905 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JMG 172 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty WitajWysłane z mojego SM-A356B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach