gsdakar 3 033 Zgłoś ten post Napisano 31 Styczeń Czy są na forum użytkownicy DMD 2zarówno urządzeń jak i samej aplikacji na Androida ? Chętnie przetestuje jazdę grupową i powymieniam się doświadczeniami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ␝Dakar ↬ ⇢ ↝ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotrek 4 164 Zgłoś ten post Napisano 1 Luty Fajne rozwiązanie. Oglądałem, dumałem ale na razie dla mnie za drogie. Obserwuję, chętnie czegoś się dowiem. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 3 033 Zgłoś ten post Napisano 1 Luty Godzinę temu, Piotrek napisał: Fajne rozwiązanie. Oglądałem, dumałem ale na razie dla mnie za drogie. Obserwuję, chętnie czegoś się dowiem. Sama aplikacja w sklepie Google jest darmowa, trzeba wykupić subskrypcję na mapy ale można ją wykupią tylko na 6 miesięcy więc wydaje mi się, że cena jest do zaakceptowania. Mapy są oparte na OpenStreetMap i są bardzo dokładne, działają offline, więc nie ma obaw co do dodatkowych kosztów transmisji danych. Samo wytyczanie tras jest też fajne bo podzielone na różne kategorie. Można wczytać trasę gpx, można też nagrywać swój ślad. fajną opcją jest jazda w grupie, bo na mapie widać członków grupy … i to chętnie bym przetestował. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 701 Zgłoś ten post Napisano 1 Luty Sama aplikacja w sklepie Google jest darmowa, trzeba wykupić subskrypcję na mapy ale można ją wykupią tylko na 6 miesięcy więc wydaje mi się, że cena jest do zaakceptowania. Mapy są oparte na OpenStreetMap i są bardzo dokładne, działają offline, więc nie ma obaw co do dodatkowych kosztów transmisji danych. Samo wytyczanie tras jest też fajne bo podzielone na różne kategorie. Można wczytać trasę gpx, można też nagrywać swój ślad. fajną opcją jest jazda w grupie, bo na mapie widać członków grupy … i to chętnie bym przetestował. A widać tylko członków, czy członkinie też? bo wtedy może też bym się zastanowił Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 466 Zgłoś ten post Napisano 1 Luty 1 godzinę temu, gsdakar napisał: Sama aplikacja w sklepie Google jest darmowa, trzeba wykupić subskrypcję na mapy ale można ją wykupią tylko na 6 miesięcy więc wydaje mi się, że cena jest do zaakceptowania. fajną opcją jest jazda w grupie … i to chętnie bym przetestował. @gsdakar , to jest bardzo niepokojące co napisałeś . Dlatego u @ZWIERZ na zlocie zapadła taka cisza 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Unstoppable 75 Zgłoś ten post Napisano 2 Luty A widać tylko członków, czy członkinie też? bo wtedy może też bym się zastanowił Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu TapatalkaCzłonkinie widać Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk GSDakar ↬ ⇢ ↝ [mention=862]gsdakar[/mention] , to jest bardzo niepokojące co napisałeś . Dlatego u [mention=97]ZWIERZ[/mention] na zlocie zapadła taka cisza Rozwiń myśl ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk GSDakar ↬ ⇢ ↝ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 772 Zgłoś ten post Napisano 2 Luty Jazda w grupie, widać członków I poza internet nie wyjdzietaptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotrek 4 164 Zgłoś ten post Napisano 4 Luty Dnia 1.02.2025 o 14:43, gsdakar napisał: Sama aplikacja w sklepie Google jest darmowa, trzeba wykupić subskrypcję na mapy ale można ją wykupią tylko na 6 miesięcy więc wydaje mi się, że cena jest do zaakceptowania. Ja głównie szukam sprzętu który zastąpi BMW Navigatora z kółkiem sterującym na kierownicy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 823 Zgłoś ten post Napisano 4 Luty Godzinę temu, Piotrek napisał: Ja głównie szukam sprzętu który zastąpi BMW Navigatora z kółkiem sterującym na kierownicy. No ja się jakoś nie przekonałem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 3 033 Zgłoś ten post Napisano 4 Luty Ja głównie szukam sprzętu który zastąpi BMW Navigatora z kółkiem sterującym na kierownicy. źle się operuje kółkiem, czy nawigator Ci nie odpowiada ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk GSDakar ↬ ⇢ ↝ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 12 179 Zgłoś ten post Napisano 4 Luty Proszę o przeniesienie wątku do kategori bogate ludzie i ich problemy 1 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 192 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 11 godzin temu, coolluk napisał: Proszę o przeniesienie wątku do kategori bogate ludzie i ich problemy 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 823 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 12 godzin temu, gsdakar napisał: źle się operuje kółkiem, czy nawigator Ci nie odpowiada ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk GSDakar ↬ ⇢ ↝ Może być tak że średnio się sprawdza na KTM 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotrek 4 164 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 15 godzin temu, gsdakar napisał: źle się operuje kółkiem, czy nawigator Ci nie odpowiada ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk GSDakar ↬ ⇢ ↝ Kółko jest świetne ale nie ma w KTM. Navigatora przemilczę. 15 godzin temu, coolluk napisał: Proszę o przeniesienie wątku do kategori bogate ludzie i ich problemy SPONTAN : Dzieci bogatych rodzin . Wersja - Zizi 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 192 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 17 minut temu, Piotrek napisał: Navigatora przemilczę Mój działa, Jeszcze działa Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotrek 4 164 Zgłoś ten post Napisano 5 Luty 3 godziny temu, Pawel napisał: Mój działa, Jeszcze działa Mój jeszcze też, chociaż w zimie świruje. To nie jest duży problem bo są na Ali ekrany i można wymienić. Ja przesiadłem się z TomToma na Garmina i zobaczyłem jak można temat nawigacji skomplikować. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 192 Zgłoś ten post Napisano 6 Luty 15 godzin temu, Piotrek napisał: To nie jest duży problem bo są na Ali ekrany i można wymienić. To jest to? https://pl.aliexpress.com/item/1005002509291163.html?spm=a2g0o.productlist.main.13.d0463RM43RM4p0&algo_pvid=f42eddc7-1a95-40b3-8d09-0deeed39bd5a&algo_exp_id=f42eddc7-1a95-40b3-8d09-0deeed39bd5a-6&pdp_ext_f={"order"%3A"45"%2C"eval"%3A"1"}&pdp_npi=4%40dis!PLN!287.16!286.99!!!69.32!69.28!%402103985c17388271367217457e88c9!12000026946855109!sea!PL!898392213!X&curPageLogUid=oalAPyocEonZ&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotrek 4 164 Zgłoś ten post Napisano 7 Luty Tak mi się wydaje. Trzeba rozkręcić swój i sprawdzić wersje. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 192 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty Ktoś na FB sprzedaje za 250, obawiam się że może być klops z szybkością działania https://pl.aliexpress.com/item/1005006834208854.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotrek 4 164 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty Szybkość OK. Kupiłem coś podobnego ale nie działa w rękawicach moto więc odesłałem. Carpuride działa OK. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 823 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty Teraz, Piotrek napisał: Carpuride działa OK. Ale to już inny pułap $ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotrek 4 164 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty Niestety. Wyrwałem za 850 w promce na Amazonie. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 192 Zgłoś ten post Napisano 11 Luty Może się komuś przyda Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 12 179 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty coś mnie ominęło ? gdzie święta , gdzie śnieg ? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 192 Zgłoś ten post Napisano 12 Luty 12 minut temu, coolluk napisał: coś mnie ominęło ? gdzie święta , gdzie śnieg ? jutro nad ranem 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach