Dave 4 542 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec Publikuję grzecznościowo ogłoszenie sprzedaży 2 motocykli. Właściciel zmarł, a rodzina wyprzedaje kolekcję. Mam raporty z hisotriapojazdu, więcej zdjęć i dane kontaktowe do właścicieli. Zainteresowanych proszę o priv, to przekażę kontakt. Motocykle stoją w Konstantynowie Łódzkim R1200GS z 2005 Ostatni stan drogomierza 53 300 km; Cena 23 tys. PLN. K1200 LT z 2002 Ostatni stan drogomierza 8 763 km; Cena 22 tys. PLN. Deklarowany stan idealny, po pełnym serwisie. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 196 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec Wiem że nie moja sprawa , ale mam jedno pytanie.Czy zostały zakończone sprawy spadkowe i jest to udokumentowane odpowiednimi dokumentami z sądu .Dlaczego pytam : znam przypadek gdzie została podpisana umowa kupna-sprzedaży przez osobę nie uprawnioną /fałszerstwo podpisu zmarłego właściciela przez rodzinę/ i sprawa poszła do prokuratury . Ludzie różne rzeczy robią , proszę nie brać do siebie Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dave 4 542 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec Wg mojego stanu wiedzy motocykle są zarejestrowane na firmę, co usuwa problemy prawne. Podkreślam, że nie robię za pośrednika. Zainteresowanym przekażę kontakt. Najlepiej bezpośrednio dopytać i wyjaśnić wątpliwości. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 476 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec Wiem że nie moja sprawa , ale mam jedno pytanie.Czy zostały zakończone sprawy spadkowe i jest to udokumentowane odpowiednimi dokumentami z sądu .Dlaczego pytam : znam przypadek gdzie została podpisana umowa kupna-sprzedaży przez osobę nie uprawnioną /fałszerstwo podpisu zmarłego właściciela przez rodzinę/ i sprawa poszła do prokuratury . Ludzie różne rzeczy robią , proszę nie brać do siebie Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu TapatalkaUmowa kupna sprzedaży będzie zawarta 10 dni temu, nie dramatyzuj. Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 196 Zgłoś ten post Napisano 5 Marzec No jasne i podpis się zgadza z tym w dowodzie osobistym . Fv załatwia sprawę.Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 765 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 8 godzin temu, mario2007 napisał: .... Fv załatwia sprawę. Nie w każdym przypadku, ale być może... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 196 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec Nie w każdym przypadku, ale być może... Masz rację , jeżeli jest to firma osoby fizycznej to niczego nie załatwia . Ale ...Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 476 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec Jeśli to była JDG to pojazdy sa zarejestrowane na właściciela. Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 765 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec W prawnej w pewnych okolicznościach też mogą zaistnieć formalne problemy, ale fakt - jest dużo mniejsze ryzyko. Zresztą w ogóle na drogach jak i na świecie jest niebezpieczne i czasem samo uważanie nie wystarczy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 812 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec Wszyscy zginiemy.. Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 860 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec Wiosna idzie - trochę optymizmu.ride, eat, sleep, repeat... 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 522 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec 1 godzinę temu, Jezier napisał: Wiosna idzie - trochę optymizmu. ride, eat, sleep, repeat... Wszyscy zginiemy na wiosnę . Huura!!!! lepiej? 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 975 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec Kurde, to umawiać się na przegląd czy nie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 522 Zgłoś ten post Napisano 6 Marzec Nie śpiesz się. Najwyżej zrobimy ci przegląd w Pisklakach 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach