Pawel 56 389 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj Dnia 5.05.2025 o 09:25, Jarek napisał: Dobra robota, pięknie odrestaurowany, tylko te opaski na harmoniach jak pięść do oka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 689 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 1 godzinę temu, Pawel napisał: Dobra robota, pięknie odrestaurowany, tylko te opaski na harmoniach jak pięść do oka Niby tak, ale jak ma być najbliżej oryginału to oryginał do tego jest najlepszy. Trytki mi się nie podobają..., ale fakt... powinny być na płaski śrubokręt i do wewnątrz przykręcane, ale chciałem zaznaczyć modę współczesną 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 389 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 07129952121 https://realoem.com/bmw/enUS/part?id=0302-EUR-10-1976-2477-BMW-R_75_7&mg=31&sg=42&diagId=31_0314&q=07129952121 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 689 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj Zamów se i jak przyjdzie to zrób zdjęcie 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 504 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj Jarku, jesteś dla Pawła niemiły. 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 689 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 1 minutę temu, ZWIERZ napisał: Jarku, jesteś dla Pawła niemiły. Ja jestem dla wszystkich niemiły, a dla Admina muszę bardziej - bo inaczej jak? 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 389 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 9 minut temu, Jarek napisał: Zamów se i jak przyjdzie to zrób zdjęcie Za dużo z Poznaniakami przebywasz to i fuszeka się Ciebie trzyma, nie bądź żyła i kup co ma być za 14 złotych 07 12 9 952 121 https://www.bmwstore.pl/pl/katalog/produkt/9952121-opaska-na-weze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 504 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj No racja. Jesteśmy dla Ciebie " wszystkim" 2 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 689 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj Teraz, Pawel napisał: Za dużo z Poznaniakami przebywasz to i fuszeka się Ciebie trzyma, nie bądź żyła i kup co ma być za 14 złotych 07 12 9 952 121 Pablo... Nie te motocykle I nie te roczniki, ale tą fuszerkę biorę na siebie, żeby Zwierza zadowolić 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 504 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj noooo, teraz pokazałeś klase. A drutem? może drutem skręć żeby było jak z tamtej epoki 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 389 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj 5 minut temu, Jarek napisał: Pablo... Nie te motocykle I nie te roczniki, Ciebie się tylko tak wydaje, dawno nie nurkowałeś w katalogi 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 12 412 Zgłoś ten post Napisano 7 Maj Godzinę temu, ZWIERZ napisał: noooo, teraz pokazałeś klase. A drutem? może drutem skręć żeby było jak z tamtej epoki sznurkiem ze snopowiązałki na 2 supełki ! 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 595 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj Czy jakiś admin może posprzątać w moim temacie? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 915 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj Może i może, ale po co? 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 504 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj 6 minut temu, Marcin_Krk napisał: Może i może, ale po co? I take rozumienie mnie sie podobuje. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 595 Zgłoś ten post Napisano 8 Maj Godzinę temu, Marcin_Krk napisał: Może i może, ale po co? Dzięki, uspokoiłeś mnie. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 915 Zgłoś ten post Napisano 9 Maj 11 godzin temu, arthurr napisał: Dzięki, uspokoiłeś mnie. Spokojnie, zaraz dojdziemy do tego jaki olej do 1.9 TDI 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
abwehry 514 Zgłoś ten post Napisano 15 Maj Spokojnie, zaraz dojdziemy do tego jaki olej do 1.9 TDI Jak to jaki? Tylko castrol mineralny! Wysłane z mojego M2006C3MNG przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 504 Zgłoś ten post Napisano 15 Maj 36 minut temu, abwehry napisał: Jak to jaki? Tylko castrol mineralny! Wysłane z mojego M2006C3MNG przy użyciu Tapatalka Rozmaicie ludzie gadajo. U nas na wsi polecają Superol CC 30. Leją do wszystkiego, od smarowania prowadnicy przez kombajny do TDIków. 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 693 Zgłoś ten post Napisano 15 Maj 20 minut temu, ZWIERZ napisał: Rozmaicie ludzie gadajo. U nas na wsi polecają Superol CC 30. Leją do wszystkiego, od smarowania prowadnicy przez kombajny do TDIków. I to jest najprawdziwsza ekologia. Bo rozumiem że najpierw w TDI a potem do innych sprzętów a i jeszcze płot można zabezpieczyć. A nie co pół roku nowy telefon itd. 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 12 412 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj a i frytki usmażysz dla teściowej 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 504 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj Ta, frytki. Tak daje do picia bo to dobre na stawy. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
abwehry 514 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj Ta, frytki. Tak daje do picia bo to dobre na stawy.Kochana "mamusia", to po takim napoju nawet zgagi nie złapie. Wręcz poprosi o drugi dzbanuszek. Wysłane z mojego M2006C3MNG przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 595 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj (edytowane) Dnia 6.05.2025 o 13:57, arthurr napisał: Niezgodność w naklejkach jest. Bardzo niewielka, nie ma co drążyć Przepraszam, że wam zaburzę tą pouczającą dyskusje, ale chciałem zameldować, że niezgodność w naklejkach zostanie usunięta. Producent naklejek wziął pod uwagę moje sugestie, co jest nie tak względem oryginału i wysłał mi poprawione naklejki na własny koszt. To rzadkie, bardzo doceniam. Edytowane 20 Maj przez arthurr 4 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 915 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj Grafnet? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach