glock.kammos 21 Zgłoś ten post Napisano 15 Maj Hej. Jestem Kamil i nie pije ...a nie! To nie to forum. Jestem Kamil i jestem beemwiarzem od momentu kiedy moje szczenięce oczy po raz pierwszy ujrzały E30. A było to lat temu ok 30. Obecnie jeżdżę E46 (E30 też było) a od 2 dni (od 13.05.25) jestem posiadaczem i mam nadzieję będę szczęśliwym użytkownikiem f650gs'a. P.s. Nie wiem czy wymagane ale jak by kogoś interesowało to okolice Olsztyna, Elbląga, Ostródy. 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 765 Zgłoś ten post Napisano 15 Maj Hej. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 476 Zgłoś ten post Napisano 15 Maj Czesc ! Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 522 Zgłoś ten post Napisano 15 Maj Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 12 662 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 748 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj Cześć. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JMG 183 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj Witaj!Wysłane z mojego SM-A356B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 831 Zgłoś ten post Napisano 16 Maj Cześć Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 3 177 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj Kami jak długo nie pijesz ? Witaj ! ↬ ⇢ ↝ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 417 Zgłoś ten post Napisano 18 Maj Witaj....ja też nie piję.Już ze dwa dni. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 579 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj Czołem! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotreo 2 747 Zgłoś ten post Napisano 19 Maj Hej,Tutej różne motóry majo... Nie tylko Fy szeset pisiont... Wysłane na Berdyczów Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek3004 32 Zgłoś ten post Napisano 20 Maj No cześć. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
glock.kammos 21 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj Dnia 18.05.2025 o 20:18, gsdakar napisał: Kami jak długo nie pijesz ? Witaj ! ↬ ⇢ ↝ A która jest teraz godzina? 4 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 860 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj Cześć ride, eat, sleep, repeat... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 522 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 8 godzin temu, glock.kammos napisał: A która jest teraz godzina? Jest jutro. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
glock.kammos 21 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 11 minut temu, ZWIERZ napisał: Jest jutro. O cholera! 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 522 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj Teraz, glock.kammos napisał: O cholera! Się nie przejmuj. Są na forum tacy co na "Bajaniu" w dwa dni zaliczyli cztery 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 476 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj O cholera!W przyszłym tygodniu widzimy się gdzieś na wschodzie południowym, pakuj mandzur i wpadaj. Info w wątku o zlotach, jeśli nie widzisz to daj znać. Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
glock.kammos 21 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 12 godzin temu, Pawel napisał: W przyszłym tygodniu widzimy się gdzieś na wschodzie południowym, pakuj mandzur i wpadaj. Info w wątku o zlotach, jeśli nie widzisz to daj znać. Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Fajnie by było ale nie ma szans Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 522 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 7 godzin temu, glock.kammos napisał: Fajnie by było ale nie ma szans Masz , właśnie ci dajemy szansę się z nami zobaczyć 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 476 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 7 godzin temu, glock.kammos napisał: Fajnie by było ale nie ma szans Chyba każdy z nas tu obecnych przechodził kiedyś przez takie rozterki, ale jak już raz wpadniesz i podpasuje to wsiąkniesz - "najtrudniejszy pierwszy spaw" 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
glock.kammos 21 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj @ZWIERZ @Pawel pewnie macie rację i chętnie bym się z wami spotkał ale czas na to nie pozwoli. A gdzie dokładnie jest ten spocik? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 765 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj 9 minut temu, glock.kammos napisał: @ZWIERZ @Pawel pewnie macie rację i chętnie bym się z wami spotkał ale czas na to nie pozwoli. A gdzie dokładnie jest ten spocik? A ten Twój czas to jak ma na imię? 3 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 476 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj [mention=97]ZWIERZ[/mention] [mention=87]Pawel[/mention] A gdzie dokładnie jest ten spocik?Zaczynasz się łamac, to dobrze Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach