Piecia76 0 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj Witam wszystkich Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 476 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj Cześć!Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 522 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj Cześć 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek3004 32 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj Witaj Pieciu. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 522 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 21 minut temu, Jarek3004 napisał: Witaj Pieciu. Znacie się z Piecią? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 7 748 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj Cześć. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek3004 32 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj (edytowane) 45 minut temu, ZWIERZ napisał: Znacie się z Piecią? Nie. Podoba mi się nick Piecia. dlatego sobie pozwoliłem. Białystok to duże miasto. A jeśli napisze " Witaj Zwierzu", to będzie znaczyło, że się znamy? Edytowane 21 Maj przez Jarek3004 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 975 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj Tak. Zwierza znają wszyscy 5 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 10 522 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 40 minut temu, Jarek3004 napisał: Nie. Podoba mi się nick Piecia. dlatego sobie pozwoliłem. Białystok to duże miasto. A jeśli napisze " Witaj Zwierzu", to będzie znaczyło, że się znamy? O tak o se zapytałem. Znałem kiedyś Piecie, dawno temu w Białowieży. Białystok to piękne miasto. Biegałem kilka razy na zawodach na zwierzyńcu. Spektakularnych sukcesów nie osiągnąłem 6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek3004 32 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj 1 minutę temu, ZWIERZ napisał: O tak o se zapytałem. Znałem kiedyś Piecie, dawno temu w Białowieży. Białystok to piękne miasto. Biegałem kilka razy na zawodach na zwierzyńcu. Spektakularnych sukcesów nie osiągnąłem Może to ta sama Piecia. Zapytaj. Nick masz zacny, raczej nie z tych wstydliwych. Fakt, Białystok jest piękny. Ja nie biegam. Ja jeżdżę. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 417 Zgłoś ten post Napisano 21 Maj Witaj 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 3 177 Zgłoś ten post Napisano 22 Maj Hej, jak mawiają Szwedzi ↬ ⇢ ↝ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 11 860 Zgłoś ten post Napisano 23 Maj Cześć ride, eat, sleep, repeat... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
jasinek 6 156 Zgłoś ten post Napisano 28 Maj Siemano Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach