KASKADER MARIO 8 497 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2025 Cztery dni na reset mózgu. Start w czwartek z Sokołowa w kierunku Krościenka nad Dunajem. Zamek w Dobczycy. Po południu, bliżej wieczora dolatuję do Szczawnicy. Spacer - Wąwóz Homole. Wodospad Zaskalnik. Krościenko. Pierwsze podejście do noclegu..... i cofam się w czasie. Śpię tu dwie noce. Gospodarz proponuje mi trzecią nockę gratis. 7 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 3 226 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2025 Jestem tuż obok Do kiedy będziesz? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KASKADER MARIO 8 497 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2025 Za godzinkę. Sernik z rodzynkami już dochodzi 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 3 226 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2025 No i podoba się dla mnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 725 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2025 2 godziny temu, Mario 6na9 napisał: Cztery dni na reset mózgu. Zamek w Dobczycy Śpię tu dwie noce. Gospodarz proponuje mi trzecią nockę gratis. Chyba ma niecny plan ... W życiu nie ma nic darmo czy tam gratis 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KASKADER MARIO 8 497 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2025 Tak też pomyślałem. Nie skorzystałem. 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KASKADER MARIO 8 497 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 2025 Piątek. Zdobywamy góry. Trzy Korony i Sokolica. Zamek Pieniński . Idziemy dalej. Wieczorem jeszcze na Moto zobaczyć Trzy Korony od Słowackiej strony. 9 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 3 226 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2025 Z serii "Z Mariuszem przez świat" I wersja dla Pawła 6 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 936 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2025 No fajne. Tylko jakby Mariusza nie widać.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 3 226 Zgłoś ten post Napisano 20 Czerwiec 2025 2 godziny temu, arthurr napisał: No fajne. Tylko jakby Mariusza nie widać.. I o to chodzi 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KASKADER MARIO 8 497 Zgłoś ten post Napisano 22 Czerwiec 2025 Sobota. Prawe kolano mówi mi że ma dość spacerowania po górach. Nie ma rady trzeba zmienić plan. Nie chodzimy to jeździmy. Pierwsze kilometry na Słowacką stronę drogą widokową na Wysokie Tatry. Następnie wbijam w Beskid Niski. Trochę szutrów, przeprawa przez potok itd. Nawigacja płata mi figla i przerzuca mnie jakąś zieloną granicą na Słowację i za godzinkę jestem w Svidniku. Wieczorkiem dolatuję do Wetliny. Znajduję nocleg, ogarniam się i idę na wioskę. Dziś śpię w cywilizowanych warunkach ale okazuje si że i tu można... Niedziela. Ciągnę do Sokołowa wstępując tu i tam. Przemyśl. Fort XI Duńkowiczki. Taka był piękna ruina, wystarczyło trochę ogarnąć. Remont trwa już chyba szósty rok, bunkier czymś podobnym do marmuru okładają. Pieniędzy wywalone w cholerę i jeszcze trochę tylko po co? Jeszcze jakieś ruiny pałacu Piękne cztery dni chociaż nie tak to było planowane. Głowa przewietrzona. Szerokości. 8 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach