DYROTON 1 700 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2025 6 dni, 3100 km i milion zakrętów. Stelvio, Grossglocker, Mangart, Panorakica…. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 15 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 249 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 2025 Czad!Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 10 691 Zgłoś ten post Napisano 24 Sierpień 2025 Dyro moze napisz cos więcej bo za 6 dni mamy ruszać na Słowenię.Wszelkie sugestie mile widziane od każdego.No chyba ze pogoda się spierdoli tam, to pojedziemy tam gdzie słońce taptarapta Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 249 Zgłoś ten post Napisano 24 Sierpień 2025 Polecam kajaki w Bovec na rzece Soca Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
DYROTON 1 700 Zgłoś ten post Napisano 24 Sierpień 2025 Dyro moze napisz cos więcej bo za 6 dni mamy ruszać na Słowenię.Wszelkie sugestie mile widziane od każdego.No chyba ze pogoda się spierdoli tam, to pojedziemy tam gdzie słońce taptaraptaPlan zakładał tylko przelot przez Słowenię i głównym celem była Logarska Dolina, Ruska droga Solcava Panoramic Road no i oczywiście Mangart dla mnie miejsce top i konieczność wjechania nawet jak trzeba czekać na dole na wjazd bo na szcycie często się korkuje i mijanie z samochodem motocykla nawet jest trudne. Po tym kierunek na główny Cel Stelvio a po drodze Garda i Przełęcz Gavia i Stelvio. Stelvio tylko rano trzeba atakować o 10 już się korkuje i jazda nie jest płynna. Następnie kierunek Grossglocker i polecam od od strony Zell am See bo wtedy przelatujesz przez Edelweißspitze. To był mój przejazd ale ja miałem tylko 6 dni. Zero miejsc w hotelach czasami problem by wbić sie na camping bo były full. Tam wszędzie jest czad ogólnie i warto kuknąć w przenośniki czy na fora by coś zaplanować. Niestety dużo musieliśmy odpuścić bo tam kilometry płyną wolniej. Duży ruch dużo fotoradarów no i zakrętów przejechanie 300-400 km zajmuje cały dzień ze zdjęciami i posiłkiem. Jak coś to pytaj. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 10 691 Zgłoś ten post Napisano 24 Sierpień 2025 Dzięki Dzięki,Na razie w planie jedynie Słowenia, jak pogoda nie zagra uciekniemy bardziej na południe Bałkanów lub Rumunię.Z noclegami to liczę, że będzie luźniej bo to jednak wrzesień. Bierzemy namiot choć... wątpię byśmy w Słoweni skorzystali Na razie plan to jeziora Bled i Bohinj, przełęcz Vrsic, Mangartska i chyba jaskinie Szkocjanskie i Postojna. Ania chce ze 2-3 noce nad morzem choć nie wiem czy Słowenia bedzie najlepszym miejscem.Dzięki za Panoramic Road! Großglockner zaliczony, dolomity też taptarapta 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach