Skocz do zawartości
Marcin N

Tenere 700 której i tak nikt tutaj nie kupi

Recommended Posts

Więc wstawiam pro forma

https://www.otomoto.pl/motocykle-i-quady/oferta/yamaha-tenere-ID6HIhjl.html

Swoją drogą może któryś z adminów zrobiłby porządek z ogłoszeniami przyklejonymi do góry działu, które są mocno nieaktualne.

taptarapta

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Luzik.
Nawet nie myślałem o przyklejeniu swojego ogłoszenia tylko zdjęciu z tablicy tematów dawno nieaktualnych. Bo Daniel przykładowo to raczej co innego aktualnie sprzedaje ;-)
Chyba ze też w końcu sprzedał

taptarapta

• Like 2

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Dnia 20.10.2025 o 12:06, Pawel napisał:

No i po co tyle nienawiści? 

Nie tylko u nas to widać :D na otomoto to samo 

"Wiem też, że Polak woli kupić wyplaqowanego sztrucla od handlarza, który sprowadził z Włoch 15-letni motocykl z przebiegiem 13kkm. Bo przecież we Włoszech nie ma warunków do jeżdżenia motocyklami, a sezon trwa ledwie chwilę."

• Like 1

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
5 minut temu, coolluk napisał:

Nie tylko u nas to widać :D na otomoto to samo 

"Wiem też, że Polak woli kupić wyplaqowanego sztrucla od handlarza, który sprowadził z Włoch 15-letni motocykl z przebiegiem 13kkm. Bo przecież we Włoszech nie ma warunków do jeżdżenia motocyklami, a sezon trwa ledwie chwilę."

Kupił, serwisował i nie jeździł, u Włochów to taka tradycja :default_cafe2:

• Like 1

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Zeby potem tanio sprzedać handlarzowi z Polski, bo bez sensu tylko stoi i sie kurzy.

Oni zawsze byli nieracjonalni

taptarapta

• Like 1

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Mnię się raz przytrafiło kupno F800R która miała zmieniony licznik bo zapewne kiedyś ktoś na niej zginął przelatując przez kierownicę :D i niszcząc budzik - migał sobie  przebieg . Na liczniku było 10 /i tyle gość na SKP wpisał bo kupiłem z pierwszym przeglądem / w sterownikach 21 , więc na pytanie kolegi jaki chcę mieć wynik oficjalnie na liczniku odpowiedziałem : ten prawdziwy :D . I powstało nie migające 21000 . Tak że nie wszyscy handlarze "cofają do tyłu" niektórym się trafia w drugą stronę . 

Nikt nie zginął , motocykl był po dewastacji we Francji :D , licznik ktoś na sztukę założył . Ale cofanie jest powszechne w motocyklach nie tylko z importu . 

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
1 godzinę temu, dakarowy napisał:

Lubię takie historie emoji41.pngemoji1.png

Każdy lubi :D

• Like 1

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Jak pojechałem rok temu na SKP na pierwszy przegląd po 3 latach, to diagnosta za głowę się chwycił, bo nie widział jeszcze "prawie nowego" motocykla z takim przebiegiem.
A rok temu w marcu miał raptem 42kkm

No i jak to powiedział handlarz, któremu tydzień zajęło sprzedanie jednego naszego samochodu, który my sprzedawaliśmy ponad 2 miesiące... "ludzie nie cenią uczciwości i lubią być robieni w ch..."

taptarapta

• Like 3

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Można zdjąć ogłoszenie. Zdezaktualizowało się.

taptarapta

• Like 1

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Gość
Ten temat jest zamknięty i nie można dodawać odpowiedzi.