Marcin N 10 171 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad Myślę ze tych przypadków było jednak więcej niż dwa.Pojawiły się nawet nowe głowice do tego modelu. Dealer nam powiedział, że ponoć importer przespał akcję serwisową. Uprzedzając pytania, akcja wciąż w toku. taptarapta 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 13 190 Zgłoś ten post Napisano 6 Listopad ja tam szybciej czekam na aprilie tuareg 457 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 13 190 Zgłoś ten post Napisano 19 Listopad Problemy problemami a są już tacy : A podobno ktoś już się chwalił przebiegiem ponad 100 tys bez awarii... ale nie mam jeszcze wiarygodnego potwierdzenia 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 24 142 Zgłoś ten post Napisano 19 Listopad Ale termometr zepsuty. Nawet w lecie w słońcu tyle nie ma 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 57 317 Zgłoś ten post Napisano 19 Listopad 4 minuty temu, Jarek napisał: Ale termometr zepsuty. Nawet w lecie w słońcu tyle nie ma Przecież widać że to w morzu 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 13 190 Zgłoś ten post Napisano 19 Listopad 1 godzinę temu, Pawel napisał: Przecież widać że to w morzu Może w morzu chińskim 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 24 142 Zgłoś ten post Napisano 19 Listopad Godzinę temu, coolluk napisał: Może w morzu chińskim Bo Paweł był na tym morzu co spływa jak płaskość ziemi się kończy, a my nie to wie... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 27 039 Zgłoś ten post Napisano 19 Listopad Może w morzu chińskim Chyba raczej łez Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 13 190 Zgłoś ten post Napisano 19 Listopad Świat się skończy jak dakarowy kupi pierwszy chiński motocykl to będzie wyznacznik Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 764 Zgłoś ten post Napisano 19 Listopad Nie, no, pierwszy to już ktoś kupił. Daniel nawet nie ma szans na podium… 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 27 039 Zgłoś ten post Napisano 19 Listopad Narazie kupiłem chińską pompę do mojego leśnego złomka Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 13 190 Zgłoś ten post Napisano 19 Listopad Narazie kupiłem chińską pompę do mojego leśnego złomka Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu TapatalkaOd czegoś trzeba zacząć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 10 171 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad Przykład przytoczony przez Pawła jest jednym z iluś tam krążących w necie, a który też dotyczy egzemplarza ktorym jeździ Ania. W każdym przypadku problemy z urwanym zaworem robiły się przy przebiegach 10~14kkm Z dobrych informacji... właśnie otrzymaliśmy telefon, że motocykl został zrobiony i sprawdzony.Przegląd po 1000km na koszt dealera. taptarapta 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 13 190 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad Przykład przytoczony przez Pawła jest jednym z iluś tam krążących w necie, a który też dotyczy egzemplarza ktorym jeździ Ania. Z dobrych informacji... właśnie otrzymaliśmy telefon, że motocykl został zrobiony i sprawdzony.Przegląd po 1000km na koszt dealera.taptaraptaJak dla mnie ładnie załatwiona sprawa Wiadomo chciałoby się szybciej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 10 171 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad (edytowane) Ponieważ dealer, gdzie motocykl był kupowany i składaliśmy reklamację jest jakieś 60km od nas, to przywiozą go nam jeszcze do domu w przyszłym tygodniu, w ramach realizowanej reklamacji. Edytowane 28 Listopad przez Marcin N 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 27 039 Zgłoś ten post Napisano 28 Listopad Ponieważ dealer, gdzie motocykl był kupowany i składaliśmy reklamację jest jakieś 60km od nas, to przywiozą go nam jeszcze do domu w przyszłym tygodniu, w ramach realizowanej reklamacji. ..żebyście im tylko w tym sezonie już nie jeździli.. A poważniej, to trzymam kciuki za powodzenie naprawy i oby służył już do końca bezawaryjnie, a koniec niech będzie już u kogoś innego Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach