mario2007 2 216 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad https://motovoyager.net/ekstra/prezentacje/prezentacje-motocykli/bmw-f-450-gs-od-konceptu-w-produkcyjnego-motocykla-adventure-na-kat-a2-opis-dane-techniczne-moc-masa-eicma-2025/To BMW 450gs , jak to tam napisane "częściowo produkowany w Azji" Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 24 142 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad Samo miejsce wykonania / produkcji w dzisiejszych czasach nie ma istotnego znaczenia. Ważny jest projekt, wykonanie, odpowiednie materiały i obróbka oraz nadzór technologiczny i jakościowy. Jak przyjdzie wadliwy rysunek, projekt ... z najbardziej renomowanej firmy to nawet i chińczyk nie poradzi. On zrobi ci mu każą i za co mu zapłacą. Dzisiaj już nikt nie produkuje wszystkiego, a wszystko kupuje gdzieś tam ... W takim Bielsku-Białej robią pół auta dla większości renomowanych marek, a oni kupują pół produkty i tu i tam. Bardziej tam ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 216 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad Ben to tu masz coś dla siebie:https://konfigurator.bmw-motorrad.pl/index_pl_PL.html?country=PL#/configurator/0R31/P0N0Z,S0289,S07A6,S08CA/COLOURS30-35 tysięcy bez kufrów , myślę że spoko cena po tym małym wozidle co miało robić za Gs Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 27 039 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad temat obszerny i jakie bogate wnioski ... Można by je podrzucić importerom i dilerom . A oni i tak mają obecnie najwyższą sprzedaż w Polsce i niczym się nie przejmują . Jak to napisał [mention=352]dakarowy[/mention] , niech każdy marnuje hajc tam gdzie mu się podoba ... Daniel podążam Twoimi wskazówkami Gratki ben! Tylko uważaj.. wiesz jak to jest z kobietami.. Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu TapatalkaBen to tu masz coś dla siebie:https://konfigurator.bmw-motorrad.pl/index_pl_PL.html?country=PL#/configurator/0R31/P0N0Z,S0289,S07A6,S08CA/COLOURS30-35 tysięcy bez kufrów , myślę że spoko cena po tym małym wozidle co miało robić za Gs Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu TapatalkaNiezła kupa Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 654 Zgłoś ten post Napisano 4 Listopad 33 minuty temu, mario2007 napisał: Ben to tu masz coś dla siebie: https://konfigurator.bmw-motorrad.pl/index_pl_PL.html?country=PL#/configurator/0R31/P0N0Z,S0289,S07A6,S08CA/COLOURS 30-35 tysięcy bez kufrów , myślę że spoko cena po tym małym wozidle co miało robić za Gs Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Dopłata za kolor i jakiś zegar i szybka i okaże się , że Rolex na kołach Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 57 317 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad Niezła kupa Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu TapatalkaW dupie byłeś i cos tam, czy jak to tam szło? Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 216 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad Dopłata za kolor i jakiś zegar i szybka i okaże się , że Rolex na kołach Niekoniecznie Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 13 189 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad Jak na BMW nawet nie zaszaleli Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 57 317 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 14 godzin temu, mario2007 napisał: Ben to tu masz coś dla siebie: https://konfigurator.bmw-motorrad.pl/index_pl_PL.html?country=PL#/configurator/0R31/P0N0Z,S0289,S07A6,S08CA/COLOURS 30-35 tysięcy bez kufrów , myślę że spoko cena po tym małym wozidle co miało robić za Gs Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Nie wiem jak dodać szprychy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 13 189 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad Nie wiem jak dodać szprychy Nie da się chyba póki co …Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 216 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad Zawsze na początku są problemy z konfiguracją BMW . Za miesiąc znikną.Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 57 317 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 5 minut temu, coolluk napisał: Nie da się chyba póki co … Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Na niemieckiej stronie mozna dodać https://konfigurator.bmw-motorrad.de/index_de_DE.html?country=DE#/configurator/0R31/P0N2L,S0222,S0224,S02T1,S0380,S0457,S0547,S0589,S05GB,S0748,S07A6,S08CA/ZUB Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 13 189 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad Na niemieckiej stronie mozna dodać https://konfigurator.bmw-motorrad.de/index_de_DE.html?country=DE#/configurator/0R31/P0N2L,S0222,S0224,S02T1,S0380,S0457,S0547,S0589,S05GB,S0748,S07A6,S08CA/ZUBNaturlich Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 216 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad Przede wszystkim tam jest możliwość dodania wielu szpejów których u nas w systemie jeszcze nie ma - szyby kanapy gmole itd . Taki w miarę 10700 eura 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 57 317 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 18 minut temu, mario2007 napisał: Przede wszystkim tam jest możliwość dodania wielu szpejów których u nas w systemie jeszcze nie ma - szyby kanapy gmole itd . Taki w miarę 10700 eura Bierz 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 216 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad Chyba wolał bym ubrane na maxa cf 450 z tego roku za ca 25 tysi bo takie się trafiają Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 654 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 9 godzin temu, mario2007 napisał: Niekoniecznie Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka Niekoniecznie co ... mało , dużo ... Bo widzę , że znasz konfigurator na pamięć . Zatem co się opłaca , a co nie ? Oj jak dobrze , że mnie Czajna Drim nie skusiło ... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 13 189 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad Ben zrób cokolwiek ale zrób A tak serio ceny dobre czemu nie wrócić do starego dobrego GSa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 654 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad 6 minut temu, coolluk napisał: Ben zrób cokolwiek ale zrób Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Właśnie zrobiłem i wróciłem ... do domu 3km 1,5h Stary poczciwy singiel i to żółty będzie lekarstwem jak z NFZ 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 27 039 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad Na niemieckiej stronie mozna dodać https://konfigurator.bmw-motorrad.de/index_de_DE.html?country=DE#/configurator/0R31/P0N2L,S0222,S0224,S02T1,S0380,S0457,S0547,S0589,S05GB,S0748,S07A6,S08CA/ZUBCiekawy opis, może coś z tego będzie kiedyś oby protoplastą silnika nie był ten z cfmoto 450 no chyba, że poprawiony https://www.advrider.com/bmw-f-450-gs-modern-lightweight-adv-machine/Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 57 317 Zgłoś ten post Napisano 5 Listopad Pojawiają sie takie plotki Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 57 317 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad Dnia 5.11.2025 o 11:37, Pawel napisał: Nie wiem jak dodać szprychy Dzisiaj gadałem o tym motorku u dealera i wspomniałem o braku możliwości dodania szprych, okazuje się że tak było w momencie dodania modelu do konfuguratora a teraz już można wszystko. Ciekawostka jednak jest taka ze konfigurując motorek na szprychach trzeba dopłacić te cztery koła i, teraz uwaga, klient otrzymuje pojazd na szprychach a odlewy ma dodatkowo wiec można sobie zimowki sklecić albo szosy* *) nie potrzebne skreślić Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 654 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad Godzinę temu, Pawel napisał: Dzisiaj gadałem o tym motorku u dealera i wspomniałem o braku możliwości dodania szprych, okazuje się że tak było w momencie dodania modelu do konfuguratora a teraz już można wszystko. Ciekawostka jednak jest taka ze konfigurując motorek na szprychach trzeba dopłacić te cztery koła i, teraz uwaga, klient otrzymuje pojazd na szprychach a odlewy ma dodatkowo wiec można sobie zimowki sklecić albo szosy* *) nie potrzebne skreślić ooo , zimówki jak najbardziej - od dziś Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 57 317 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad ooo , zimówki jak najbardziej - od dziś Od dzis to w Limanowej, u nas to lipiec w porównaniu Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 654 Zgłoś ten post Napisano 21 Listopad 19 minut temu, Pawel napisał: Od dzis to w Limanowej, u nas to lipiec w porównaniu Wysłane z mojego SM-S901B przy użyciu Tapatalka nawet taki lipiec słoneczny bym rzekł Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach