Pawel 58 068 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec Do sprzedania miejski wojownik mojej żony wiec slady walki są. Jedzie, skręca, hamuje ale nie trąbi - nie wiem czemu, tak go kupiłem. Kosztuje 5800 jak sie ktoś chce targować albo 5500 bez targowania.Silnik to wolnossacy 1.6 na etyline i ma 120 koni i 6 tradycyjnych biegow. Klimatyzacja dziala i nie schodzi powietrze z opon. Numer znacie. Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 11 101 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec Pali od " strzała"? 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gal 126 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec 30 minut temu, ZWIERZ napisał: Pali od " strzała"? Na popych bez problemu. Lekki to i pcha się łatwo. Będzie Pan zadowolony 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 068 Zgłoś ten post Napisano 19 Marzec W zimie to sąsiedzi przychodzą patrzeć jak odpalam bo myślą że to elektryk Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka 5 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KASKADER MARIO 8 411 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec Paweł, no nie znam numeru do Twojej żony. 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 068 Zgłoś ten post Napisano 20 Marzec Dzwon do mnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 068 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec Nikt go nie chcial to sprzedałem. Dwa tygodnie i zamykam Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 24 464 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec To jeszcze dwa tygodnie nadziei jest ... A tak mi się podobał..., a teraz czekaj człowieku 2 tygodnie 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 219 Zgłoś ten post Napisano 22 Marzec Zawsze klient może oddać , warto poczekać Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 24 464 Zgłoś ten post Napisano 22 Marzec Sprzedaż trafiła na weekend - więc z całą pewnością Paweł już upił trochę z tej kwoty i na co ma czekać? Nie stać go na czekanie... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 068 Zgłoś ten post Napisano 22 Marzec Sprzedaż trafiła na weekend - więc z całą pewnością Paweł już upił trochę z tej kwoty i na co ma czekać? Nie stać go na czekanie... Że nie nastąpiło uszczuplenie trzeba było szybko kupić następny wóz Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 27 276 Zgłoś ten post Napisano 22 Marzec Że nie nastąpiło uszczuplenie trzeba było szybko kupić następny wóz Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu TapatalkaTo teraz do kompletu brakuje jeszcze konia niezły dil zrobiłeś Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 068 Zgłoś ten post Napisano 22 Marzec To teraz do kompletu brakuje jeszcze konia niezły dil zrobiłeś Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu TapatalkaKompletu do czego? Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gal 126 Zgłoś ten post Napisano 23 Marzec Posprzątaj swoją stajnie, którą pieszczotliwie nazywasz garażem to znajdziesz tą resztę do wozu i konia Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 068 Zgłoś ten post Napisano 23 Marzec Są takie ogłoszenia obok których nie można przejść obojętnie, 240 koni, salon polska Wóz 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 24 464 Zgłoś ten post Napisano 23 Marzec 3 godziny temu, Pawel napisał: Są takie ogłoszenia obok których nie można przejść obojętnie, 240 koni, salon polska Wóz Kwestia wyboru. Ja z tego zestawienia brałbym 2 kobyłki 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 27 276 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec Kompletu do czego? Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu TapatalkaJak jest wóz, to i winien być i koń, a jak nie koń, to chociaż koza.. co to podejdzie do tego woza Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 068 Zgłoś ten post Napisano 25 Marzec Tero ok Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach