KASKADER MARIO 8 461 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec Czasami człowiek musi inaczej się udusi ....... Musiałem, chciałem, wsiadłem i pojechałem. Dziewięć dni, 3415 km, mnóstwo pozytywnych wrażeń. Słowenia. Włochy. Słowenia. Chorwacja. Szerokości. 15 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 156 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec Elegancko Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 10 623 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec Pięknie taptarapta 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 12 078 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec Tyle bunkrów - raj normalnie ride, eat, sleep, repeat... 5 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 156 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 50 minut temu, Jezier napisał: Tyle bunkrów - raj normalnie ride, eat, sleep, repeat... Dobrze że po cmentarzach nie łaził, 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KASKADER MARIO 8 461 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec Miałem taką fazę ze 3-4 lata temu. Trochę łazilem po starych, opuszczonych itd. 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
lcoo 6 697 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec 2 godziny temu, KASKADER MARIO napisał: Miałem taką fazę ze 3-4 lata temu. Trochę łazilem po starych, opuszczonych itd. Ale rozumiem, że bez łopaty ?! 2 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KASKADER MARIO 8 461 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec Z wykrywaczem złota 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 156 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec Z wykrywaczem złotaPierwszy poziom stomatologii masz za sobą Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 925 Zgłoś ten post Napisano 18 Czerwiec Na tym samolocie jest nasza watahowa naklejka. Znalazłeś?? 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 3 226 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 5 godzin temu, arthurr napisał: Na tym samolocie jest nasza watahowa naklejka. Znalazłeś?? Z pewnością 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KASKADER MARIO 8 461 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 7 godzin temu, arthurr napisał: Na tym samolocie jest nasza watahowa naklejka. Znalazłeś?? Od razu mi się rzuciła w oczy. 1 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 27 307 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec No.. można? Można.. graty! dobre fotki Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KASKADER MARIO 8 461 Zgłoś ten post Napisano 19 Czerwiec 1 godzinę temu, dakarowy napisał: No.. można? Można.. graty! dobre fotki Dzięki. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 13 713 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec Elegancko jak to mawia dakarowy najlepsze fotki i najgorsza relacja Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach