Dedlof 11 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec (edytowane) Czołem załoga. Po niewielkich trudach udało się wbić z impetem na forum! Trochę już poczytałem i widzę że społeczność zacna i trzyma poziom. Mam sporo doświadczenia z R1100RT którą mam od 15tu lat, siedzę też w temacie zabytkowych motocykli. Mam WFM 1955, Kiwaćkę 1958, Kawasaki KZ250, Yamahę xs 650 a rodzinie jeszcze M72 i Jaskółkę. Trochę zbiegiem okoliczności ale szczęśliwym, odkupiłem od przyjaciela jego małego GSa, zawsze mi się podobał... Robię aktualnie odszczurzanie i serwis. Będzie zabawa! Edytowane 8 Lipiec przez Dedlof 9 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 249 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec Czołem załoga.Trochę już poczytałem i widzę że społeczność zacna i trzyma poziom.Cześć! Z powodu problemów z działaniem tego forum dawno tu nikogo nowego nie było wiec dobrze ze wpadłeś, bo tu tylko same stare herbatniki. Co do poziomu to daj sobie czas Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KASKADER MARIO 8 497 Zgłoś ten post Napisano 8 Lipiec (edytowane) Powitać Nowego. GS nie taki mały. Będzie Pan zadowolony. 16 minut temu, Pawel napisał: Cześć! Z powodu problemów z działaniem tego forum dawno tu nikogo nowego nie było wiec dobrze ze wpadłeś, bo tu tylko same stare herbatniki. Co do poziomu to daj sobie czas Chyba Ty. Edytowane 8 Lipiec przez KASKADER MARIO 2 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 12 085 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec Witaj.ride, eat, sleep, repeat... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 10 691 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec witamy na forum BMW gdzie mało kto jeździ BMW 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 249 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec 8 minut temu, Marcin N napisał: witamy na forum BMW gdzie mało kto jeździ BMW No i po co ta nienawiść? 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 24 542 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec Godzinę temu, Pawel napisał: No i po co ta nienawiść? Z zazdrości ... 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 11 119 Zgłoś ten post Napisano 9 Lipiec Witaj Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 13 808 Zgłoś ten post Napisano 10 Lipiec Cześć i wytrwałości 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 992 Zgłoś ten post Napisano 13 Lipiec Cześć... Zdarza się że trzymamy też pion... 1 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotreo 3 047 Zgłoś ten post Napisano 14 Lipiec Człowiek na poziomie trzyma się w pionie...Tutaj tego nie ma. Tamtego też. Siema! Zajebiście, sucha trawa i mokre liście... 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 992 Zgłoś ten post Napisano 15 Lipiec 22 godziny temu, Piotreo napisał: Człowiek na poziomie trzyma się w pionie... Tutaj tego nie ma. Tamtego też. Siema! Zajebiście, sucha trawa i mokre liście... Zależy na który poziom... Yyy znaczy level się dostanie... 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 555 Zgłoś ten post Napisano 17 Lipiec Witaj.Ten poziom najlepiej widać na zlotach.Wszyscy poziomo. 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Albus_lupus 22 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec No Witaj. To już nie jestem najmłodszym czy najnowszym użytszkodnikiem na grupie. Teraz to Ty. Miło mi. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
gsdakar 3 844 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec Cześć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach