Paluch1979 12 Zgłoś ten post Napisano 19 Sierpień Cześć. Witam szanowne grono użytkowników forum. 12 czerwca to dzień, który oprócz niemiłosiernego kaca zaowocował kupnem nadszarpniętego zębem czasu acz ledwie dotartego kowadła. Moje f650gs to single Spark z 2001 roku. Wcześniej dosiadałem już różnych singli ale to nieboskie stworzenie idealnie wpisuje się w mój ideał motocyklowych wyobrażeń. Tak jak ja jest niski, krępy i trzęsie się po pierwszym strzale. I ja i on mamy wiele wad ale łączy nas jedna wspólna cecha. Nie straszne nam żadne paliwo ;). Z motocyklowym pozdrowieniem. Paluch i kowadło :-). 6 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 408 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień CzescWysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 13 909 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień Cześć 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mirek2404 7 568 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień Witaj 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rutkos 8 524 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień Powitać z Wrocka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 2 077 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień Cześć 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ZWIERZ 11 151 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień Cześć 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotreo 3 048 Zgłoś ten post Napisano 20 Sierpień A to Koło, to koło czego? Cześć! Zajebiście. Sucha trawa, mokre liście... 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jezier 12 097 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień Koło przednie zapewne.Cześć ride, eat, sleep, repeat... 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
lcoo 6 797 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień 3 godziny temu, Jezier napisał: Koło przednie zapewne. Cześć ride, eat, sleep, repeat... Lepiej przednie niż koło dupy Cześć :)! 2 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Paluch1979 12 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień (edytowane) 15 godzin temu, Piotreo napisał: A to Koło, to koło czego? Cześć! Zajebiście. Sucha trawa, mokre liście... Koło pani, pana i Pana też i koło Ciebie Piotreo również. Słowem wszędzie tam gdzie nawet król chodzi piechotą. Koło było w połowie (jak nie więcej) kibli w Polsce. Można było na nasze wyroby szczać i "rżnąć" i kolanie byli z tego dumni ;). Teraz zakład to już nie "Koło" ale jakiś gówniany Geberit :D. Ps. A kolskie dziołuchy to szprychy. Ps.2 Dziękuję za miłe powitanie. Edytowane 21 Sierpień przez Paluch1979 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 408 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień Ps 3 - miałem w 2008, teraz mam Ps One, też fajne 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 27 372 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień Ps 3 - miałem w 2008, teraz mam Ps One, też fajne Xbox lepszy Cześć Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 2 077 Zgłoś ten post Napisano 21 Sierpień Jak dla mnie to Paluch przeszedł casting... Koło środy się przywitał, a w piątek już zyskał jakoby dowcipem swym moją sympatię 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KASKADER MARIO 8 538 Zgłoś ten post Napisano 31 Sierpień Cześć. Koło Koła są zjebiste ruiny zamku. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Paluch1979 12 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień (edytowane) 16 godzin temu, KASKADER MARIO napisał: Cześć. Koło Koła są zjebiste ruiny zamku. A juści. Są. A teraz dodatkowo w nocy oswietlone. Do końca września bodajże można w dzień wejść po nowiutkich schodach na platformę widokową na baszcie. Dojazd łatwy i dobrze oznaczony. Zapraszam. https://www.facebook.com/share/r/19ns9xNsxg/ Edytowane 1 Wrzesień przez Paluch1979 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 736 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień Czyli, wybacz wulgaryzm, jeśli ktoś powie "sram na to skąd jesteś", możesz z czystym sumieniem się uśmiechnąć i odpowiedzieć "no właśnie!"? Fajna supermoc! 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Paluch1979 12 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 4 minuty temu, xel napisał: Czyli, wybacz wulgaryzm Wybaczam. Z resztą pytania zgadzam się w stu procentach :D. Choć przyznać muszę, iż z tak prymitywnym podejściem do miejsca mego zamieszkania nie miałem jeszcze doczynienia. Zresztą. Jeśli ktoś w pierwszym zdaniu naszej rozmowy posunąłby się do takich inwektyw to niewykluczone, iż w drugim zdaniu stwierdziłby, że np. "nie lubi wódki". Tego wybaczyć bym już nie potrafił. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 736 Zgłoś ten post Napisano 3 Wrzesień I tu mnie masz... Nie lubię więc nie dość że cham i prymityw, to jeszcze pewnie konfident xD 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach