Paluch1979 12 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień (edytowane) Cześć. Poszukuję pstryczków ABS i grzanych manetek do f650gs przedlifta z 2001. Muszę mieć oba pstryczki albo całą "tackę" z pstryczkami i wiązką, którą przykręca się do półki pod kierownicą. Może ktoś z Was posiada celem odsprzedaży lub wie akurat, w których krzakach leżą takie rzeczy ;)? Wklejam link do zdjecia z tym o co mi chodzi ale nie wiem czy to zadziała: https://photos.app.goo.gl/zRQ1FPcV9uPbURAw6 Pozdrawiam . Edytowane 2 Wrzesień przez Paluch1979 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 24 658 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień Szkoda, że nie masz dostępu do Allegro, ale tam są. Taki premium dla przykładu ... https://allegro.pl/oferta/przelacznik-bmw-f-650-gs-00-08-18858072033 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Paluch1979 12 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień (edytowane) 13 minut temu, Jarek napisał: Szkoda, że nie masz dostępu do Allegro, ale tam są. Taki premium ... https://allegro.pl/oferta/przelacznik-bmw-f-650-gs-00-08-18858072033 Dzięki Jarek. Pomogłeś niewidomemu. Jesteś jak mój ojciec. Wg niego wszystko można kupić. Na pytanie "gdzie" zazwyczaj odpowiada: u rzeźnika XD! Dzięki za delikatną, merytoryczną ironię i dobry uczynek przy okazji ;). Doceniam. Zamawiam! Edytowane 2 Wrzesień przez Paluch1979 Anal fabetyzm 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 408 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 4 minuty temu, Paluch1979 napisał: Dzięki Jarek. Pomogłeś niewidomemu. Jesteś jak mój ojciec. Wg niego wszystko można kupić. Na pytanie "gdzie" zazwyczaj odpowiada: u rzeźnika XD! Dzięki za merytoryczną ironię i dobry uczynek przy okazji ;). Zamawiam! Doceń, taki przejaw dobroci to rzadkość 1 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 24 658 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień Teraz, Pawel napisał: Doceń, taki przejaw dobroci to rzadkość Sam się dziwię co się ze mną dzieje... 2 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 27 372 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień Sam się dziwię co się ze mną dzieje... Starzejesz się.. musisz się przyzwyczajać powoli, że wiecznie młody nie będziesz, nawet jeśli lustro mówi coś innego Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka 3 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 24 658 Zgłoś ten post Napisano 2 Wrzesień 33 minuty temu, dakarowy napisał: Starzejesz się.. musisz się przyzwyczajać powoli, że wiecznie młody nie będziesz, nawet jeśli lustro mówi coś innego Życzliwy, pomocny, miły ... starość jest przerażająca 4 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Paluch1979 12 Zgłoś ten post Napisano środa o 09:38 Dnia 2.09.2026 o 15:45, Jarek napisał: Szkoda, że nie masz dostępu do Allegro, ale tam są. Taki premium dla przykładu ... https://allegro.pl/oferta/przelacznik-bmw-f-650-gs-00-08-18858072033 Aktualizacja. Zakupiłem owe. Przyszły i .... ch...j. Żaden nie pstrykał. Dokładnie jak moje. I teraz do meritum. Kolego Jarku ja naprawdę nie wiem skąd wiedziałeś, że w pstryczkach a Allegroooo sprawne będą dokładnie te elementy, które akurat u mnie były zepsute lub ich brakowało! Pomimo faktu, iż będąc coraz bardziej życzliwym, pomocnym i miłym, czujesz się coraz bardziej przerażony procesem SKS to jednak przyznać muszę drogi Jarku, że wciąż, stale i nieprzerwanie niestety, jesteś bardzo pomocny a Twoje umiejętności z zakresu jasnowidzenia imponują mnie okrutnie :). I dalej. Będziesz musiał niestety pogodzić się z fucktem, iż pomoc bliźniemu wpisana jest głęboko w Twe DNA. Wydłubanie tego genu niestety możliwe nie jest a chowanie się za murem ironii(wspaniałą skąd inąd) nie zmyli czujnych, dociekliwych i wiecznie trujących dupę chord mechanicznych Januszy. Takich jak ja. Podsumowując. ABS i minetki działają. Jedna nawet za mocno. Ktoś ją po januszowemu "przewinął" drutem zbrojonym. Chcąc nie chcąc Jarku musisz przyjąć moje podziękowania i ch...j :). Dziękuję za pomoc. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 24 658 Zgłoś ten post Napisano środa o 13:42 4 godziny temu, Paluch1979 napisał: Aktualizacja. Zakupiłem owe. Przyszły i .... ch...j. Żaden nie pstrykał. Dokładnie jak moje. I teraz do meritum. Kolego Jarku ja naprawdę nie wiem skąd wiedziałeś, że w pstryczkach a Allegroooo sprawne będą dokładnie te elementy, które akurat u mnie były zepsute lub ich brakowało! Pomimo faktu, iż będąc coraz bardziej życzliwym, pomocnym i miłym, czujesz się coraz bardziej przerażony procesem SKS to jednak przyznać muszę drogi Jarku, że wciąż, stale i nieprzerwanie niestety, jesteś bardzo pomocny a Twoje umiejętności z zakresu jasnowidzenia imponują mnie okrutnie :). I dalej. Będziesz musiał niestety pogodzić się z fucktem, iż pomoc bliźniemu wpisana jest głęboko w Twe DNA. Wydłubanie tego genu niestety możliwe nie jest a chowanie się za murem ironii(wspaniałą skąd inąd) nie zmyli czujnych, dociekliwych i wiecznie trujących dupę chord mechanicznych Januszy. Takich jak ja. Podsumowując. ABS i minetki działają. Jedna nawet za mocno. Ktoś ją po januszowemu "przewinął" drutem zbrojonym. Chcąc nie chcąc Jarku musisz przyjąć moje podziękowania i ch...j :). Dziękuję za pomoc. Takie nawijasz makarony, że aż mnie zemdliło. Wolę mieć takie mdłości nie po makaronach, a po wódce ... Gdyby przypadkiem mnie nie było na zlocie przekaż @ZWIERZ on podzieli według zasług i indywidualnych potrzeb 3 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
xel 3 736 Zgłoś ten post Napisano piątek o 16:21 Wychodzi, że z Jarka to bardzo miły i pomocny starszy pan... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach