Skocz do zawartości
Paluch1979

Kupię pstryczki: ABS i grzanych minetek

Recommended Posts

Cześć. Poszukuję pstryczków ABS i grzanych manetek do f650gs przedlifta z 2001. Muszę mieć oba pstryczki albo całą "tackę" z pstryczkami i wiązką, którą przykręca się do półki pod kierownicą. Może ktoś z Was posiada celem odsprzedaży lub wie akurat, w których krzakach leżą takie rzeczy ;⁠)? Wklejam link do zdjecia z tym o co mi chodzi ale nie wiem czy to zadziała:

https://photos.app.goo.gl/zRQ1FPcV9uPbURAw6

Pozdrawiam .

Edytowane przez Paluch1979

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
13 minut temu, Jarek napisał:

Szkoda, że nie masz dostępu do Allegro, ale tam są.

Taki premium ... ;)

https://allegro.pl/oferta/przelacznik-bmw-f-650-gs-00-08-18858072033

Dzięki Jarek. Pomogłeś niewidomemu. Jesteś jak mój ojciec. Wg niego wszystko można kupić. Na pytanie "gdzie" zazwyczaj odpowiada: u rzeźnika XD!

Dzięki za delikatną, merytoryczną ironię i dobry uczynek przy okazji ;⁠). Doceniam. Zamawiam!

Edytowane przez Paluch1979
Anal fabetyzm
  • Like 1

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
4 minuty temu, Paluch1979 napisał:

Dzięki Jarek. Pomogłeś niewidomemu. Jesteś jak mój ojciec. Wg niego wszystko można kupić. Na pytanie "gdzie" zazwyczaj odpowiada: u rzeźnika XD!

Dzięki za merytoryczną ironię i dobry uczynek przy okazji ;⁠). Zamawiam!

Doceń, taki przejaw dobroci to rzadkość :default_laugh: 

• Like 1
  • Haha 2

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Teraz, Pawel napisał:

Doceń, taki przejaw dobroci to rzadkość :default_laugh: 

Sam się dziwię co się ze mną dzieje... :cafe4:

• Like 2
  • Haha 4

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
Sam się dziwię co się ze mną dzieje... :cafe4:
Starzejesz się.. musisz się przyzwyczajać powoli, że wiecznie młody nie będziesz, nawet jeśli lustro mówi coś innego

Wysłane z mojego SM-S936B przy użyciu Tapatalka

• Like 3
  • Haha 1

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
33 minuty temu, dakarowy napisał:

Starzejesz się.. musisz się przyzwyczajać powoli, że wiecznie młody nie będziesz, nawet jeśli lustro mówi coś innego emoji28.png

Życzliwy, pomocny, miły ... starość jest przerażająca :default_hammerpc:

• Like 4
  • Haha 1

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Dnia 2.09.2026 o 15:45, Jarek napisał:

Szkoda, że nie masz dostępu do Allegro, ale tam są.

Taki premium dla przykładu  ... ;)

https://allegro.pl/oferta/przelacznik-bmw-f-650-gs-00-08-18858072033

Aktualizacja. Zakupiłem owe. Przyszły i .... ch...j. Żaden nie pstrykał. Dokładnie jak moje. I teraz do meritum. 
Kolego Jarku ja naprawdę nie wiem skąd wiedziałeś, że w pstryczkach a Allegroooo sprawne będą dokładnie te elementy, które akurat u mnie były zepsute lub ich brakowało!
 Pomimo faktu, iż będąc coraz bardziej życzliwym, pomocnym i miłym, czujesz się coraz bardziej przerażony procesem SKS to jednak przyznać muszę drogi Jarku, że wciąż, stale i nieprzerwanie niestety, jesteś bardzo pomocny a Twoje umiejętności z zakresu jasnowidzenia imponują mnie okrutnie :). I dalej. Będziesz musiał niestety pogodzić się z fucktem, iż pomoc bliźniemu wpisana jest głęboko w Twe DNA. Wydłubanie tego genu niestety możliwe nie jest a chowanie się za murem ironii(wspaniałą skąd inąd) nie zmyli czujnych, dociekliwych i wiecznie trujących dupę chord mechanicznych Januszy. Takich jak ja. 

Podsumowując. ABS i minetki działają. Jedna nawet za mocno. Ktoś ją po januszowemu "przewinął" drutem zbrojonym. 
Chcąc nie chcąc Jarku musisz przyjąć moje podziękowania i ch...j :).
Dziękuję za pomoc.

• Like 1

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach
4 godziny temu, Paluch1979 napisał:

Aktualizacja. Zakupiłem owe. Przyszły i .... ch...j. Żaden nie pstrykał. Dokładnie jak moje. I teraz do meritum. 
Kolego Jarku ja naprawdę nie wiem skąd wiedziałeś, że w pstryczkach a Allegroooo sprawne będą dokładnie te elementy, które akurat u mnie były zepsute lub ich brakowało!
 Pomimo faktu, iż będąc coraz bardziej życzliwym, pomocnym i miłym, czujesz się coraz bardziej przerażony procesem SKS to jednak przyznać muszę drogi Jarku, że wciąż, stale i nieprzerwanie niestety, jesteś bardzo pomocny a Twoje umiejętności z zakresu jasnowidzenia imponują mnie okrutnie :). I dalej. Będziesz musiał niestety pogodzić się z fucktem, iż pomoc bliźniemu wpisana jest głęboko w Twe DNA. Wydłubanie tego genu niestety możliwe nie jest a chowanie się za murem ironii(wspaniałą skąd inąd) nie zmyli czujnych, dociekliwych i wiecznie trujących dupę chord mechanicznych Januszy. Takich jak ja. 

Podsumowując. ABS i minetki działają. Jedna nawet za mocno. Ktoś ją po januszowemu "przewinął" drutem zbrojonym. 
Chcąc nie chcąc Jarku musisz przyjąć moje podziękowania i ch...j :).
Dziękuję za pomoc.

Takie nawijasz makarony, że aż mnie zemdliło. Wolę mieć takie mdłości nie po makaronach, a po wódce ...

Gdyby przypadkiem mnie nie było na zlocie przekaż @ZWIERZ on podzieli według zasług i indywidualnych potrzeb :default_icon_beer1:

• Like 3

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Wychodzi, że z Jarka to bardzo miły i pomocny starszy pan...

Udostępnij tego posta

Odnośnik do posta
Udostępnij na stronach

Żeby dodać komentarz, musisz założyć konto lub zalogować się

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą dodawać komentarze

Dodaj konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się tutaj.

Zaloguj się teraz