Jezier 11 843 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2014 Fajna sprawa tylko ta cena :shock: http://allegro.pl/no...4528790969.html Jak widać można ją ciągnąć nawet za PKSem ;) 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Seb 3 870 Zgłoś ten post Napisano 1 Wrzesień 2014 Normalne lampy w przypadku takiej przyczepki nie są wymagane? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 192 Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2015 Co powiecie na to? O ile mnie pamięć nie myli to maksymalne obciążenie haka w moim aucie to 50kg http://www.24mx.pl/stelaz-na-hak-samochodowy-proworks-heavy-duty?utm_source=CriteoPL&utm_medium=Banner&utm_campaign=REM Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
red 4 331 Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2015 Co powiecie na to? O ile mnie pamięć nie myli to maksymalne obciążenie haka w moim aucie to 50kg http://www.24mx.pl/s...tm_campaign=REM cytując Dakarowego: wszystko zostało opisane na forum, wystarczy poszukać :lol: ten temat tez był już poruszany ;-) JCNWTP 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 634 Zgłoś ten post Napisano 27 Sierpień 2015 cytując Dakarowego: wszystko zostało opisane na forum, wystarczy poszukać :lol: ten temat tez był już poruszany ;-) O widzisz ... i Ty upodobnisz się do mnie - wiesz, ale nie pomożesz. Gdzie link?? ;) Wytknąć palcem to i ja potrafię, ale Ty ten lepszy jesteś przecież :) :beer: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 192 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2017 Ha! W taki sposób przyjechał z enerde mój simson w roku pańskim '89 Miał 300 km na liczniku a silnik nie był odpalany 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Bajer 6 242 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2017 300km na przednim, a ile miał na tylnym kole? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 192 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2017 Przednie jechało w maluchu Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Moto Troter 4 346 Zgłoś ten post Napisano 14 Czerwiec 2017 A gdzie drugi Simson? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mario2007 2 189 Zgłoś ten post Napisano 15 Czerwiec 2017 co do przyczepek - ilość ludzi wożąca motocykle na przyczepach z Niemiec w stronę ciepłych krajów jest porażająca . w pewnym momencie stojąc w horrendalnym korku /80 kilometrów z Monachium w kierunku Brenner , nie ma jak nie wierzyć w niemieckie radio.../ zacząłem się zastanawiać czy więcej motocykli jedzie sama czy na przyczepie . fryce nagminnie wożą na przyczepach po dwa-trzy motki i na miejscu zwalają i używają . i to jest dla mnie miła alternatywa zapier... na motku 1500 w celu polatania po Czarnogórze , Chorwacji czy alpach . złożenie się w trzy osoby na przyczepe nie stanowi problemu finansowego , odsprzedaż w razie czego jest natychmiastowa . a 1500 w klimce jest zachęcające . w razie czego mam 124 300d kombi z hakiem i klimką , wszystko się zapakuje bez problemu . wiem że puryści powiedzą że po to jest motek by się człowiek umęczył w trasie na urlop , ale ja zaczynam mieć odmienne zdanie . 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
arthurr 5 567 Zgłoś ten post Napisano 15 Czerwiec 2017 Każdemu co mu pasuje - i tyle. Nie ma co przekonywać na siłę zarówno do podróżowania na motku od początku do końca jak i do przyczepki. Ja póki co preferuję na kołach - tyle że trasę zwykle tak wymyślam, żeby od początku już było fajnie i "po mojemu". Na przyczepce wozimy jak gdzieś z dzieciakami jeździmy - auto praktycznie nie czuje a na miejscu zawsze można wyrwać jedno-dwa popołudnia (albo przedpołudnia) na motocyklowanie 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 773 Zgłoś ten post Napisano 17 Czerwiec 2017 (edytowane) też zacząłem rozważać taką opcję, tylko hak bym musiał założyć w aucie. choć chyba docelowo trzeba będzie, bo coraz więcej argumentów zdroworozsądkowych przemawia za takim rozwiązaniem Edytowane 17 Czerwiec 2017 przez Marcin N Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 634 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2022 A na takie coś się natknąłem ... https://www.otomoto.pl/oferta/nachtman-nachtman-camperman-przyczepa-na-pod-motor-motocykl-motorower-ID6Cw2BB.html Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 701 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2022 A na takie coś się natknąłem ...https://www.otomoto.pl/oferta/nachtman-nachtman-camperman-przyczepa-na-pod-motor-motocykl-motorower-ID6Cw2BB.htmlPomijając myśl techniczną.. cena zabija Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 466 Zgłoś ten post Napisano 25 Wrzesień 2022 1 minutę temu, dakarowy napisał: Pomijając myśl techniczną.. cena zabija Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka To tylko tyle co tona wyngla 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 192 Zgłoś ten post Napisano 18 Wrzesień 2023 Odgrzewamy kotlet Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 823 Zgłoś ten post Napisano 23 Lipiec 2024 Kotlet, nie kotlet - jest pytanie. Czy ktoś używa uchylnej platformy i wjeżdża w ten sposób, nie przez ostatni osobny najazd? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Piotrek 4 164 Zgłoś ten post Napisano 26 Lipiec 2024 Dnia 23.07.2024 o 20:04, Marcin_Krk napisał: Kotlet, nie kotlet - jest pytanie. Czy ktoś używa uchylnej platformy i wjeżdża w ten sposób, nie przez ostatni osobny najazd? Ja mam uchylną platformę ale to się nie nadaje do wjazdu bo nie można zablokować w pozycji uniesionej i platforma nie sięga do ziemi. Widziałem, że są platformy podnoszone na korbę ale to chyba opcja dla quadów. 1 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 192 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień Przemyślana konstrukcja, ciekawe ile to waży Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
coolluk 12 180 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 3 minuty temu, Pawel napisał: Przemyślana konstrukcja, ciekawe ile to waży Co taki ciekawy ? Przecież tego nie będziesz podnosił 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 192 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 5 minut temu, coolluk napisał: Co taki ciekawy ? Przecież tego nie będziesz podnosił Będę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 823 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień Szczerze mówiąc to nie chciałbym ładować motocykla na tą przyczepę Ciekawe po co ktoś zablachował boki po całej długości... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 192 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2 minuty temu, Marcin_Krk napisał: Ciekawe po co ktoś Niemcy jedzą sałatkę ziemniaczaną i nikt nie pyta po co Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 823 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień Ja to ciekawy świata jestem Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 192 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2 minuty temu, Marcin_Krk napisał: Ja to ciekawy świata jestem No to moim zdaniem oblachował ktoś te platformy żeby można było po nich chodzić. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach