coolluk 12 662 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 4 minuty temu, Marcin_Krk napisał: Ja to ciekawy świata jestem Podróże kształcą 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 975 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień (edytowane) 7 minut temu, Pawel napisał: No to moim zdaniem oblachował ktoś te platformy żeby można było po nich chodzić. IMO gdyby to było "na płasko", byłoby więcej miejsca i załadunek byłby dużo bardziej komfortowy. A do chodzenia to lasy so Ale każdemu wedle potrzeb Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Kwiecień przez Marcin_Krk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 476 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 1 minutę temu, Marcin_Krk napisał: IMO gdyby to było "na płasko", byłoby więcej miejsca i załadunek byłby dużo bardziej komfortowy. Ale każdemu wedle potrzeb Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Moim zdaniem jakby to było na płasko to by widać było oponę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 476 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec Szperając za dużą przyczepą trafiłem taką fote. Niby nic takiego ale za oceanem tez muszą rąbać bo motorki spięte linką stalową. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach