coolluk 12 179 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 4 minuty temu, Marcin_Krk napisał: Ja to ciekawy świata jestem Podróże kształcą 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 2 823 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień (edytowane) 7 minut temu, Pawel napisał: No to moim zdaniem oblachował ktoś te platformy żeby można było po nich chodzić. IMO gdyby to było "na płasko", byłoby więcej miejsca i załadunek byłby dużo bardziej komfortowy. A do chodzenia to lasy so Ale każdemu wedle potrzeb Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Kwiecień przez Marcin_Krk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 56 192 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 1 minutę temu, Marcin_Krk napisał: IMO gdyby to było "na płasko", byłoby więcej miejsca i załadunek byłby dużo bardziej komfortowy. Ale każdemu wedle potrzeb Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Moim zdaniem jakby to było na płasko to by widać było oponę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach