coolluk 13 713 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2025 4 minuty temu, Marcin_Krk napisał: Ja to ciekawy świata jestem Podróże kształcą 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin_Krk 3 226 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2025 (edytowane) 7 minut temu, Pawel napisał: No to moim zdaniem oblachował ktoś te platformy żeby można było po nich chodzić. IMO gdyby to było "na płasko", byłoby więcej miejsca i załadunek byłby dużo bardziej komfortowy. A do chodzenia to lasy so Ale każdemu wedle potrzeb Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Edytowane 15 Kwiecień 2025 przez Marcin_Krk Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 160 Zgłoś ten post Napisano 15 Kwiecień 2025 1 minutę temu, Marcin_Krk napisał: IMO gdyby to było "na płasko", byłoby więcej miejsca i załadunek byłby dużo bardziej komfortowy. Ale każdemu wedle potrzeb Wysłane z mojego SM-S918B przy użyciu Tapatalka Moim zdaniem jakby to było na płasko to by widać było oponę Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 160 Zgłoś ten post Napisano 16 Czerwiec 2025 Szperając za dużą przyczepą trafiłem taką fote. Niby nic takiego ale za oceanem tez muszą rąbać bo motorki spięte linką stalową. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 58 160 Zgłoś ten post Napisano 30 Czerwiec Ja sie ciagle ucze Wysłane z mojego SM-S931B przy użyciu Tapatalka 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 24 497 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec Polska to piękny kraj. Nawet jak napisali ... to cholera wie... Bo u nas nad przepisem góruje interpretacja tak, żeby obywatel miał łatwiej... A cóż szkodzi ukarać za niewiedzę . 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 917 Zgłoś ten post Napisano 1 Lipiec Współczynnik (tzw. przelicznik) 1,33 został zniesiony 1 stycznia 2023 roku. Od tamtej pory nie trzeba już obliczać, czy auto jest o 33% cięższe od przyczepy. Z tego co pamiętam, to był to nasz narodowy przepis, który był jak yeti... Z tą różnicą, że mało kto o nim słyszał o mało kto o nim pierdolił. Analizowałem kiedyś ten temat pod kątem zakupu przyczepy i maks Dmc do busa... Jeżeli przyczepa była wyposażona w inny rodzaj hamulca niż najazdowy, to wtedy nie było mowy o przeliczniku... 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach