Bell m4 to integral, C3 to szczęka. Na pewno kask szczękowy jest głośniejszy ale za to wygodniejszy w użyciu.
Kask
Rozpoczęty przez Centrino, 24 maj 2010 12:15
565 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 maj 2012 - 04:01
Napisano 20 maj 2012 - 20:29
a ja jeszcze raz polece shubertha c2
stary krol dalej jary... jezdze juz w nim chwile i nie moge narzekac. Podobna historia co multitec - do wyrwania za 1000-1200 pln. A bije na glowe reszte stawki za te pieniadze 
Wady: lekko swiszczy podczas jazdy pow 100km/h, i w moim przypadku antyfog sie zluszczyl ale walcze z handlazem o nowy wizjer
Wady: lekko swiszczy podczas jazdy pow 100km/h, i w moim przypadku antyfog sie zluszczyl ale walcze z handlazem o nowy wizjer
Napisano 20 maj 2012 - 21:58
Ja postanowiłem że następny kask też będzie szczękowy, shoei lub shubert ale to jeszcze trochę choć mój shoei już się sypie.
Tyle wiesz o swoim sprzęcie ile przy nim dłubiesz.
Radocha zaczyna się tam gdzie kończy ekonomia :)
BMW F 650 GS sprzedane -> BMW F 800 GSpomarańcza
Radocha zaczyna się tam gdzie kończy ekonomia :)
BMW F 650 GS sprzedane -> BMW F 800 GSpomarańcza
Napisano 20 maj 2012 - 22:44
uhm, następny to schubert c3 szczekowy (mam shoei hornet)
Napisano wczoraj, 09:32
A miał ktoś do czynienia z nowym LAZER PANAME, poprzednia wersja nie miała blendy... może ktoś użwywa?? Ja aktualnie mam Airoha i jest za głośny
„Są tylko trzy prawdziwe dyscypliny sportowe, walki byków, wyścigi samochodowe i alpinizm, reszta to tylko gry” - E. Hemingway
Napisano wczoraj, 20:22
A ja już trochę ograniczyłam listę kasków, które chciałąbym kupić.
Stanęło na c3 i multiteku ze szczękowców - shoei tylko dlatego, że cena jest 1400, podobno niska? Ale kask nie do końca mnie przekonuje.
Z integrali najpewniej shoei xr-1100.
No i wciąż rozważam bella ...
Jakieś opinie na temat tych kasków? warto któryś bardziej niż pozostałe, a może jeszcze coś zupełnie innego?
Cena mnie przeraża, ale moja głowa warta jest każdej ceny
Stanęło na c3 i multiteku ze szczękowców - shoei tylko dlatego, że cena jest 1400, podobno niska? Ale kask nie do końca mnie przekonuje.
Z integrali najpewniej shoei xr-1100.
No i wciąż rozważam bella ...
Jakieś opinie na temat tych kasków? warto któryś bardziej niż pozostałe, a może jeszcze coś zupełnie innego?
Cena mnie przeraża, ale moja głowa warta jest każdej ceny
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych