ZWIERZ 8 659 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2022 Dnia 8.04.2022 o 23:11, JAnka napisał: Fantastyczne tereny. Byłam tam kiedyś... Kruszyniany, Ordynki... I nawet ten sam "przewodnik Tatar z krwi i kości"... Dawne czasy. Pięknie czasy. Cudowne miejsca i ekstra wyprawa. Chyba czas wybrać się tam ponownie.... Fajnie, że trafiłam tu na tę relację. Pozdro dla ciebie Zwierzu. I dzięki, że przypomniałeś mi że istnieją tak cudne miejsca. to już 10 lat... ja pierdziu... Wschód jest zajebisty!!! Jak byś się wybierała w tamte rejony, to mogę Ci polecić parę fajnych miejsc do obejrzenia. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mario 6na9 5 877 Zgłoś ten post Napisano 10 Kwiecień 2022 Wschód jest super tylko ciekawe jak tam teraz z lataniem przy granicy. JAnks, TATARZY I PODLASIE - moje wspomnienie z 2016 jak byś miała ochotę. Szerokość. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Gość Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2022 10 godzin temu, Mario 6na9 napisał: Wschód jest super tylko ciekawe jak tam teraz z lataniem przy granicy. JAnks, TATARZY I PODLASIE - moje wspomnienie z 2016 jak byś miała ochotę. Szerokość. Z przyjemnością obejrzę. Dzięki. Szerokości. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KaeS 10 454 Zgłoś ten post Napisano 11 Kwiecień 2022 14 godzin temu, ZWIERZ napisał: Wschód jest zajebisty!!! 11 godzin temu, Mario 6na9 napisał: Wschód jest super Widomo nie od dziś. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach