Pawel 55 582 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 Nie wiem jak w waszych stronach ale np na krajowej "8", pomiedzy wrocem a klodzkiem, nowe żółte "budki" działają i to wszystkie! 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
kasia 1 761 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 Koło mnie też kilka działa, jakiś czas temu im machałam bo tak ładnie błyskały ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 582 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 Robisz sobie zdjęcia fotoradarem ? :) Na FB widziałem twoje nowe zdjęcie w kasku, nie sądziłem ze było takie drogie :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
kasia 1 761 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 Nie wiem gdzie w tigerze masz blachy, ale w normalnych motocyklach są z tyłu :D 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 582 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 Tiger pochodzi z wysp więc wszystko ma z prawej :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
kasia 1 761 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 Tiger pochodzi z wysp więc wszystko ma z prawej :) Łańcuch ma z lewej :P 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Bajer 6 242 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 (edytowane) Nie wiem jak w waszych stronach ale np na krajowej "8", pomiedzy wrocem a klodzkiem, nowe żółte "budki" działają i to wszystkie! a co, myślałeś że burza idzie :?: :lol: Łańcuch ma z lewej :P ale kierownicę z prawej :-D Edytowane 25 Październik 2012 przez bajer Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin 1 263 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 Byle z tylu nie lapią ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
nokian66 1 262 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 No właśnie, orientujecie się ile i gdzie są już fotoradary cykające zdjęcia "od tylca". Spotkał się ktoś z takim wrednym urządzeniem? Podobno już gdzieś tam są. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
manioora 1 803 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 na pewno "mobilne" fotoradary" mogą robić zdjęcia od tyłu... ostatnio oglądałem zdjęcie puszki znajomego... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
przemekdab 2 761 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 wiekszość radarów może robić zdjęcia od tyłu, zależy tylko w którą stronę skierowany jest obiektyw, miałem już tą watpliwą przyjemność sprawdzić to w praktyce Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
cox 1 517 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 wiekszość radarów może robić zdjęcia od tyłu, zależy tylko w którą stronę skierowany jest obiektyw, miałem już tą watpliwą przyjemność sprawdzić to w praktyce zgadzam się a Przemem całkowicie mam 21pkt :oops: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Logan 2 313 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 No właśnie, orientujecie się ile i gdzie są już fotoradary cykające zdjęcia "od tylca". Spotkał się ktoś z takim wrednym urządzeniem? Podobno już gdzieś tam są. W Łodzi ogromna większość, albo nawet już wszystkie łapią z tyłu :/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
klansman 1 035 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 No właśnie, orientujecie się ile i gdzie są już fotoradary cykające zdjęcia "od tylca". Spotkał się ktoś z takim wrednym urządzeniem? Podobno już gdzieś tam są. Łódź, Al. Włokniarzy/ LIściasta, Łódź, ul. Pabianicka okolice Selgrosa kier centrum Łodzi to tak na dzien dobry:D 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 582 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 mi blysnelo trzy razy w oczy wiec raczej robiły "do przodu" Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Vengosh10 13 184 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 Ja ostatni, który płaciłem też miałem od zakrystii ale to był przenośny. Jechałem na motocyklu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
alik 1 743 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 No właśnie, orientujecie się ile i gdzie są już fotoradary cykające zdjęcia "od tylca". Spotkał się ktoś z takim wrednym urządzeniem? Podobno już gdzieś tam są. Nie gdzieś a w okolicach Dakarowego. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Bajer 6 242 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 mi blysnelo trzy razy w oczy wiec raczej robiły "do przodu" łeeee, tylko 3 razy, albo więcej radarów nie było, albo się starzejesz i wolniej jeździsz :lol: :beer: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Bajer 6 242 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 no i coś dla Wrocławiaków :-D źródło strony Kierowcy! Zapiszcie sobie te dane: skoda octavia z numerami rejestracyjnymi DW485AG oraz skoda octavia z numerami DW077AA. To w tych samochodach wrocławscy strażnicy miejscy ukryli fotoradary. Oto mapa miejsc, gdzie we Wrocławiu można zostać namierzonym przez straż oraz tych, które szczególnie często odwiedzają z "suszarkami" policjanci. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 55 582 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 ta DW077AA juz nie jezdzi :) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Bajer 6 242 Zgłoś ten post Napisano 25 Październik 2012 ta DW077AA juz nie jezdzi :) no zobacz, artykuł z 18-10-2012, a już zepsuli :-D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
ben 5 436 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2012 Paweł , jak błyskało z przodu trzeba było blendę użyć :-D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
paroff 201 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2012 Potwierdzam przenośne pstrykają od tylca . Sam doznałem tej zboczonej nieprzyjemności:( Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
rPiotrek 1 595 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2012 No właśnie, orientujecie się ile i gdzie są już fotoradary cykające zdjęcia "od tylca". Spotkał się ktoś z takim wrednym urządzeniem? Podobno już gdzieś tam są. Warszawa trasa łazienkowska. Wczoraj widziałem skurczybyka w akcji. Na szczęście nie mnie zdjął... Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Marcin N 9 534 Zgłoś ten post Napisano 26 Październik 2012 w podpoznańskich Sadach, DK92, na bramkach winietkowych są kamery/radary robiące "na żółwia" znaczy od tylca, zależy jak akurat są ustawione Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach