tomekm 1 157 Zgłoś ten post Napisano 29 Październik 2012 (edytowane) Jak w temacie - sprzedam sprężyny progresywne Hyperpro do małego Twina - F650GS. Używane. 350pln Edytowane 29 Październik 2012 przez tomekm Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Małż Maciejki 11 Zgłoś ten post Napisano 30 Październik 2012 Witam czy bądą pasowały do wersji z 2000r takie :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
tomekm 1 157 Zgłoś ten post Napisano 30 Październik 2012 F 650 GS `00> SP-BM06-SSA003 F 650 GS 08> TWIN (2 CYLINDER) SP-BM08-SSA013 http://www.hyperpro.com/hyperpro/sites/default/files/Hyperpro%20Springs.pdf symbol jest inny, ale czy faktycznie się fizycznie od siebie różnią - tego nie wiem, być może różnica polega np. na ilości oleju w zestawie :-) Jak chcesz mogę je pomierzyć. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
tomekm 1 157 Zgłoś ten post Napisano 3 Grudzień 2012 a ja podbijam, bo w sumie leżą, a szkoda, mogłyby się trochę pouginać, imho - warto T. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
tomekm 1 157 Zgłoś ten post Napisano 21 Marzec 2013 i podbijam jeszcze raz :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KamilH 0 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2013 Hej Jak bym wiedział czy pasują do F650GS z 2000r to bym brał. Możesz je zmierzyć? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
tomekm 1 157 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2013 hej, ok, zmierzę dzisiaj ich długość T. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
tomekm 1 157 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2013 długość - 37.8 średnica zewn. - 3.5 Jesteś z Gdyni, to się umówmy i sobie sprawdzisz :-) T. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
KamilH 0 Zgłoś ten post Napisano 5 Kwiecień 2013 No mieszkam w Gdyni :) Muszę teraz poszukać jaki jest rozmiar sprężyn w moim moto i się odezwę. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
tomekm 1 157 Zgłoś ten post Napisano 21 Grudzień 2013 no to w sumie podbiję tam, co mi tam ;-) gdzieś je odkopię, jak ktoś będzie chętny Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
tomekm 1 157 Zgłoś ten post Napisano 2 Kwiecień 2015 Up! Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
pantani 28 Zgłoś ten post Napisano 11 Grudzień 2015 Up! Odkopię temat. Aktualne? poszedl priw Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
tomekm 1 157 Zgłoś ten post Napisano 11 Grudzień 2015 Hej, sprzedane, nowy właściciel chyba zadowolony Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
pantani 28 Zgłoś ten post Napisano 11 Grudzień 2015 Rozumiem ze w przypływie gotówki warto zamówić taki zestaw (jeżdżę tylko szosa) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Peterka 5 571 Zgłoś ten post Napisano 11 Grudzień 2015 Założyłem taki zestaw i moim zadaniem warto, motocykl znacznie mniej nurkuje przy hamowaniu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Vengosh10 13 184 Zgłoś ten post Napisano 12 Grudzień 2015 Założyłem taki zestaw i moim zadaniem warto, motocykl znacznie mniej nurkuje przy hamowaniu. W ogóle zawieszenie jest mniej gumowe. Ja też polecam :-) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Dave 4 542 Zgłoś ten post Napisano 12 Grudzień 2015 Ja też polecam progresy. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mutomb 3 541 Zgłoś ten post Napisano 13 Grudzień 2015 Progresy mają sens ale tylko w jeździe po czarnym. W Dakarze spisywały się dobrze. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach