Pafcio 58 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2013 Jeżeli ktoś z Was usłyszy historię zgubionego na Raszyńskiej kufra Givi, to odeślijcie nieszczęśnika na priv. bruno22@poczta.onet.pl. Kufer ma się dobrze (nie licząc otarcia) i czeka na właściciela. 8 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
mguzzi 2 267 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2013 Sprawdziłem w garażu. UFFFF! Co za ulga. Na szczęście nie zgubiłem. 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
lcoo 5 661 Zgłoś ten post Napisano 17 Kwiecień 2013 Wiara w dobrych ludzi powraca :) :rolleyes: 4 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Kornel 23 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2013 Wiara w dobrych ludzi powraca :) :rolleyes: To i ja się dorzucę do pochwał, bo to juz coraz rzadziej się spotyka. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Asimi 228 Zgłoś ten post Napisano 18 Kwiecień 2013 Nie wiem co za kufer, ale ... czy mogę przekazać na Forum CBF? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Asimi 228 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2013 BTW. czy to Maxia E55?? Zdaje się to one miały felerne zatrzaski i GIVI je wymieniało.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mutomb 3 541 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2013 BTW. czy to Maxia E55?? Zdaje się to one miały felerne zatrzaski i GIVI je wymieniało.. Mysle, ze najlepiej bedzie jak znalazca zachowa ta wiadomosc dla siebie. Ten co zgubil bedzie wiedzial czego szuka i takim sposobem nie bedzie kolejki chetnych na kufer. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pafcio 58 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2013 (edytowane) Mysle, ze najlepiej bedzie jak znalazca zachowa ta wiadomosc dla siebie. Ten co zgubil bedzie wiedzial czego szuka i takim sposobem nie bedzie kolejki chetnych na kufer. Oczywiście przekażcie wiadomość o znalezionym kufrze jak macie taką możliwość na innych forach (ja wrzuciłem jeszcze na scigacz.pl) i podajcie mojego maila, posiadacz- ten prawdziwy będzie na pewno w ramach właścicielstwa posiadał klucz ;-) Pozdrowienia dla wszystkich. Edytowane 19 Kwiecień 2013 przez Pafcio Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 675 Zgłoś ten post Napisano 19 Kwiecień 2013 Umieścilem na twarzoksiazce ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Asimi 228 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2013 Oki, oki - ja wkleiłam tam gdzie pisałam wyżej :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JacekJ 8 866 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2013 A po co na priv? I dlaczego to jest w dziale sprzedam, a nie oddam? :shock: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mutomb 3 541 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2013 (edytowane) A po co na priv? I dlaczego to jest w dziale sprzedam, a nie oddam? :shock: A to mamy dzial "oddam"? Moze by warto bylo stworzyc cos w stylu "znalezione" albo wlasnie "oddam" co mialoby sens nie tylko przy zwrocie zguby ale i darowizny jakiegos szpeju. Edytowane 22 Kwiecień 2013 przez Mutomb Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pafcio 58 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2013 Akcja "Kufer" zakończona sukcesem. Właściciel trafił na wątek na naszym forum i znowu ma w czym zakupy wozić :-) Pozdrowienia dla wszystkich. 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 092 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2013 Akcja "Kufer" zakończona sukcesem. Właściciel trafił na wątek na naszym forum i znowu ma w czym zakupy wozić :-) Pozdrowienia dla wszystkich. Zakupy ... :roll: - do pełna i ze śpiewem i wdzięcznością do Jodłowa z tymi zakupami - wystarczy picie ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
alik 1 743 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2013 a co z jedzeniem? ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Jarek 23 092 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2013 a co z jedzeniem? ;) Poznaniak cudzego się nie chwyci - tak słyszałem ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
alik 1 743 Zgłoś ten post Napisano 22 Kwiecień 2013 Bzdura. ;) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach