Pafcio 58 Zgłoś ten post Napisano 12 Czerwiec 2013 Alarm (Made in Italy) montowany z tyłu pod siedzeniem. Sprawdzony w serwisie BMW, niestety nie pasuje do mojego modelu. Alarm do gsów 2010-12 z pomiarem ciśnienia w kołach. Cena: 460 zł Kanapa, stan idealny. Kanapa standardowa, przebieg 300 km. Sprzedają, gdyż ponieważ bo zamontowałem obniżaną. Cena: 470 zł Kufry boczne Vario, stan bardzo dobry- (Na zdjęciach widoczny kurz, nie obtarcia) Kufry z zamkami, które muszą być ponownie zakodowane pod klucz. Nie pasują niestety do zestawu montażowego mojego Twina 2012, jest to wcześniejsza wersja. Jaskrawe naklejki mogą być odklejone. Cena: 1350 Szyba. Szyba standardowa, podwyższana (Taka jak w f800gs). Stan bardzo dobry. Sprzedają ponieważ wożę już touratecha. Cena: 300 zł Sprzedaje to, co mi zostało po ostatnich modyfikacjach Twina. Wyjeżdżam i nie będę miał raczej dostępu do Internetu, więc zainteresowanych zapraszam do kontaktu osobistego (504785126). Sprzedawane przedmioty do obejrzenia w Ostrołęce. Z góry przepraszam za brak natychmiastowej odpowiedzi na pytanie, ale nie będę w najbliższym czasie dostępny internetowo. Co się nie sprzeda wystawiam na ebayu/allegro. Pozdrawiam wszystkich, Pawel Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
alik 1 743 Zgłoś ten post Napisano 12 Czerwiec 2013 Bajer! Kufry rzucili. Wstępnie rezerwuję dla Ciebie ;) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
dakarowy 26 241 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2013 (edytowane) Te kufry wyglądają jakby były do starszego modelu czyli f650gs, a nie do Twina, tylko mają czarne "nibyblachy" ;-) EDIT: powiem/napiszę więcej - na pewno nie pasują one do Twina! Edytowane 13 Czerwiec 2013 przez dakarowy Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Pawel 54 485 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2013 twin nie ma dwoch tłumików ;-) 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
alik 1 743 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2013 Tak, po sprawdzeniu nr pokazuje, że to wersja do singla - do wersji G. No to Bajer musisz uzbroić się w cierpliwość. 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
enlil 3 208 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2013 Może Doodek odsprzeda Bajerowi? Podobno pasują jak ulał ;) 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Bajer 6 242 Zgłoś ten post Napisano 13 Czerwiec 2013 Dzięki Aliku za refleks i pamięć :-D masz :beer: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach