Asimi 228 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2013 Czy ktoś z Was mógłby polecić jakąś agroturystykę lub domku w okolicach Gniezna? Chodzi o możliwość zatrzymania dla około 10-14 osób i możliwości pojawienia się motocyklem. Może ktoś z Was mieszka w rejonach Gniezna i wie, gdzie się zatrzymać.. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
norbi 1 292 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2013 http://www.skorzecin.pl/ Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
JacekJ 8 866 Zgłoś ten post Napisano 25 Lipiec 2013 Szykuje się zlocik? Zakładaj wątek, będą chętni. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
konjo8ds 3 Zgłoś ten post Napisano 27 Lipiec 2013 Szykuje się zlocik? Zakładaj wątek, będą chętni. coś mnie się zdaje, że na tym zjeździe mile widziane będą tylko chętne :rolleyes: :moto2: :D Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Mutomb 3 541 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2013 To nie znaczy ze nie mozna zajrzec z niezapowiedziana wizyta ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Asimi 228 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2013 (edytowane) Konjo Ty trollu! :) już Ci mówiłam, że jak znów ogolisz nogi, to przemyślimy Twoję kandydaturę ;) Edytowane 28 Lipiec 2013 przez Asimi 1 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Bond 1 587 Zgłoś ten post Napisano 28 Lipiec 2013 Szykuje się zlocik? Zakładaj wątek, będą chętni. coś mnie się zdaje, że na tym zjeździe mile widziane będą tylko chętne :rolleyes: :moto2: :D To nie znaczy ze nie mozna zajrzec z niezapowiedziana wizyta ;) wlasnie, mozna by sie pojawic ZUPELNIE przypadkiem... :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Asimi 228 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2013 Bond, no i gdzie byłeś? Ty i Twoje nalewki? Dwóch tajniaków mieliśmy - ale kiecek założyć nie chcieli.. (co jeszcze rozumiem). Zdziwiło mnie tylko, że obaj zgodnie zrezygnowali ze wspólnej kąpieli z koleżankami w jeziorze :shock: Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Bond 1 587 Zgłoś ten post Napisano 1 Październik 2013 Bond, no i gdzie byłeś? Ty i Twoje nalewki? Dwóch tajniaków mieliśmy - ale kiecek założyć nie chcieli.. (co jeszcze rozumiem). Zdziwiło mnie tylko, że obaj zgodnie zrezygnowali ze wspólnej kąpieli z koleżankami w jeziorze :shock: jak termin utajnilas.... to jak mialem byc.... :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Asimi 228 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2013 Wszak Bond jesteś! Byli tacy co dotarli :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach
Bond 1 587 Zgłoś ten post Napisano 2 Październik 2013 (edytowane) Wszak Bond jesteś! Byli tacy co dotarli :) wiesz...., jest duzo akcji...., musze zaplanowac... :) Edytowane 2 Październik 2013 przez Bond Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na stronach